feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Dénice - 21 juli 2012 23:50

För att dessa dagarna har jag haft något att göra istället för att bara sitta och gå igenom allt i mitt huvud om och om igen!! Och de har varit så skönt att slippa det för de gör inte saken bättre precis!!

Igår så drog Nina med oss till Sjöbo marknad. Eller rättare sagt hon frågade om vi ville följa med och Felicia fick bestämma så de var ju självklart att vi skulle följa med faster och kusinerna!! Sen var underbara Sandra och hennes barn också med och de var mysigt!! Vi gick och kollade lite och sen åt vi langos!! Svingott!! De var så länge sedan man åt det. Och de var inte små denna gången haha!!

Sen hann vi inte mer än hem så öres söta Emma av sig och frågade om vi ville följa med till Coop och de gjorde vi. Köpte filmer till barnen och lite gott till kvällen! Sen följde vi med de hem en stund för jag kände verkligen att jag inte för att gå hem. Och de var mysigt att sitta och snacka om allt möjligt bara och ta det lugnt. Tack underbara du!!

Sen kom Diana och efter en stund M med MAT!! Och vi hade Riktigt kul och bara satt och snackade skit och skrattade. Skönt att bara koppla av!!

Och idag så hade vi en ganska så lugn förmiddag!! Sen kom lillebror och Amanda!! Vi bakade och var ute en stund. Sen kom mamma som jag hade bjudit hit på kaffe och bullar!! Sen kom även storebror och Emma en liten stund efter och lämnade underbara jayson som ska sova här inatt så de kan fira Mattias och Emma kan slappna av utan barn lite. Sånt behövs ibland!! Och jag hjälper gärna till :-).

Sen kom Diana, hennes mamma och Zack och alla åt bullar och hade trevligt :-). Skönt med mycket folk runt om en!! Och ett stort tack till mamma för all hjälp idag <3.

Nu sover alla tre barnen för ca en timme tillbaka och jag har lagt mig på soffan för att koppla av till en film!!

Sov gott alla och tack för allt dessa dagarna!! Ni är värda mer än guld <3<3

Ovido - Quiz & Flashcards