feliciaemiliasmamma

Direktlänk till inlägg 30 december 2014

Helt sjukt!!

Av Dénice - 30 december 2014 17:08

Imorgon är de sista dagen år 2014 och på torsdag så är det 2015!! Detta året har de hänt mycket positivt och även en del som är hur jobbigt som helst! Men får skylla mig själv tyvärr!! Men har också lärt mig många svåra, jobbiga saker detta året som jag alltid kommer att bära med mig och även fast de har varit jobbigt så har jag lärt mig något utav de och tar de med mig i ryggsäcken och vårdar det för såna läxor behöver man verkligen komma ihåg och påminnas om!

Detta året har töserna utvecklats enormt mycket!! Denna mamman har insett att mina små töser är inte så små länge!! Felicia går i första klass och stormtrivs! Hon räknar, läser, skriver, ifrågasätter allt och är otroligt envis!! Vet inte vart hon kan ha fått de ifrån för envisheten är något hennes mamma verkligen har kvar ;). Och Emilia har verkligen blivit stor över natten känns de som! Får ju sluta kalla henne min lilla tös! Hon skriver sitt namn, mamma, pappa & Felicia, räknar till 30, kan former osv! Listan över vad töserna har lärt sig detta året kan göras otroligt lång! Men där finns ingen som är stoltare än jag över mina underverk! <3. Mina stoltheter och de bästa jag har gjort i hela mitt liv! Att man har fått två så underbara töser är helt ofattbart och jag blir tårögd bara jag tänker på det!

Så nyår imorgon då! Funderat mycket över de här med nyårslöfte osv! Mitt löfte till alla mina vänner är att jag finns alltid här, oavsett vad som sker så försvinner jag inte någonstans och de kvittar vad klockan är på dygnet!! <3.

Och nyårslöftet till mig själv är att sluta vara för snäll, sluta ställa upp för vissa eftersom man bara för skit tillbaka, att sätta lite mer prioritet på mig själv! Jag måste lära mig att säga nej till vissa saker, sluta att alltid vara så förbannat snäll för de drabbar bara mig själv i slutänden! De är jag som står för med röven bar och mår skit! Slutet av detta året har inte varit de bästa och man mår inte så bra! Men de är ändring på det nu!! Mina töser, min man och sen mig själv innan alla andra! Jag har också rätten till att må bra och sluta må såhär! Ska även sluta lyssnar på allt trams, skitsnack och börja säga ifrån mer! Trött på att höra att den sa så, och de gjorde så osv osv! Helt ärligt! Om ni nu har problem med mig som handlar OM MIG, prata då med mig istället för att prata med alla andra!!

Jag har en hel del att jobba på när de gäller mig själv! Och de kommer bli tuff och en tår eller två kommer man fälla men i slutändan så är de verkligen värt det!!

Blev ett längre inlägg än planerat men har ju lite tid att slå ihjäl på bussen ;). Men snart är man hemma och ska mysa med mina töser!!

Jag önskar er alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år fyllt med glädje, lycka och kärlek <3.

Lots of lööööööve // Dessan

 
 
Oslofru

Oslofru

30 december 2014 17:51

<3 Vill du bli Årets blogg på oslofru.com och på så sätt dra mer trafik till Din blogg? Gå in och se vad som ska till för att vara med och delta!

Tävlingen pågår nu! ;) Lycka till!

http://www.oslofru.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dénice - 13 september 2015 19:47

https://m.nouw.com/Dessan?nsuserid=1165763&nstitle=Dessan

Av Dénice - 12 maj 2015 19:49


Vissa dagar kommer såna tankar som jag verkligen trodde jag hade kommit förbi! Dagar då allt spökar och mitt humör och mående sjunker ner i golvet! Och idag är en sån j*vla dag!! Har mått bra ett tag nu, fått vara lycklig och sen kommer där en massa ...

Av Dénice - 12 april 2015 19:36


i huvudet efter denna dagen! Idag har denna svensken börjar få liiiiite PANIK :-0. Idag är de exakt 111 dagar kvar till bröllopet och där är mycket kvar att fixa, många saker att ha koll på osv. Där är en del jag har kunnat stryka idag och som jag ha...

Av Dénice - 6 april 2015 18:31

I fredags skulle mannen iväg och hjälpa en vän så jag och töserna satte oss på bussen och åkte in till Malmö för lite tjejtid och shopping :). Vi bara precis tog de lugnt och myste! Sen ringde frugan och nellie ville bjuda Felicia på bio så de slutad...

Av Dénice - 28 mars 2015 08:16

Där är mycket den sista tiden som har varit extremt jobbigt! Man har lärt sig vilka som är ens äkta vänner och vem som försvinner för man har de tufft och jobbigt! Att man bara passar vid vissa tillfällen! Detta har lärt mig vem som verkligen är mina...

Ovido - Quiz & Flashcards