feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Dénice - 14 februari 2012 14:44

Satt och tänkte på det att där skulle ju komma en app till telefonen så att man kunde blogga lättare från den! Men de har ju fortfarande inte kommit någon och den skulle ju komma i slutet av oktober 2011??? Fattar inte varför den inte har kommit! Hade varit så mycket lättare att blogga i så fall men än så länge har jag inte hittat den!


Funderar på att byta blogg annars om de inte kommer någon snart! Eftersom jag inte sitter så mycket vid datan längre sen jag fick min Ipad. Lite tråkigt för ja trivs med bloggplatsen men så får de bli i så fall! Så hinner man blogga lite oftare!!


Ska faktiskt kolla på andra bloggar! Om inte annars ha en tillfällig tills denna appen kommer kanske?? Vi får se vad som sker ;)

Av Dénice - 14 februari 2012 10:14

Och inatt ska man jobba igen! Trivs verkligen med att jobba natt nu när man har kommit in i det :). Skönare och man får ändå ut mycket utav dagarna fast man är slö haha! Och barnen får ju mer tid med sin pappa vilket är perfekt! Allt går framåt och vårt förhållande mår mycket bättre utav detta så allt är värt de i slutändan :). Och speciellt när lönen kommer haha! Har ju två töser och en man som fyller år så dessa pengarna kommet perfekt till det haha! Nä nu ska jag vara lite social ;-). Sitter med Diana hemma hos hennes mamma en stund innan man ska hem och städa lite innan man ska hämta barnen. Ha en bra dag alla <3

Ovido - Quiz & Flashcards