feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under september 2012

Av Dénice - 20 september 2012 20:46
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 20 september 2012 14:19

Bättre nyheter har man ju fått!! Fattar inte riktigt hur jag hänga med på allt eller orka nu ca 3 veckor framåt!!! Larsson sticker till Stockholm imorgon och kommer förhoppningsvis hem på lördag natt senast. Och sen åker han på tisdag och kommer hem på torsdag kväll. Åker igen fredag morgon och kommer hem söndags kväll. Åker åter igen måndags morgon och kommer hem tisdag kväll!! Och de blir ju intressant om jag ska jobba något ju. Hur ska jag lösa det? Och sen allt annat runt omkring. Åh jag kommer bli knäpp. Men va fan de, precis som allt annat löser väl sig på ett eller annat sätt! Får hoppas på det i alla fall och de roliga är att såhär kommer de att vara nu ett bra tag framöver. Wohooo vad man ser fram emot de då!!!

Nä nu ska jag sluta gnälla! Allt kommer lösa sig till de bästa hoppas jag! Ha en bra dag alla <3

Av Dénice - 18 september 2012 13:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 17 september 2012 13:42
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 16 september 2012 13:08

Vill börja inlägget med att skriva grattis igen till Pernilla och baha som äntligen har fått välkomna sin dotter till världen <3. Så de bästa är ju nu absolut att få mysa med bäbis! Och får nog träffa de lilla livet redan ikväll eftersom jag har lite mer saker som de behöver och tur är ju det haha!

Denna helgen har gått i lugnets tecken! Har verkligen inte gjort mycket och de är riktigt skönt! Riktigt skönt att bars kunna vila! Men idag är min rygg åt helvete! Har så jävla ont men de ska gå ändå! Måste städa lite när jag kommer hem! Sånt som alltid måste göras!!

Nä nu ska jag sätta lite fart. Gubben ska iväg och jobba lite också!! Ha en underbar söndag alla <3

Av Dénice - 13 september 2012 18:13

Fick hoppa in och jobba ikväll! Och jobb tackar man ju inte nej till! Fast man är skit trött idag! Men de har gått bra ändå! Hon sitter och äter nu så man har en stund över! Så jag tänkte skriva ett litet inlägg i alla fall!

Imorgon är de äntligen den fredagen som jag har längtat efter väldigt länge! Imorgon lämnar vi stan för helgen och de känns så underbart! Har jobbat de senaste två helgerna så man har sett fram emot denna dagen extra mycket! De ska bli helt underbart! Frihet, tystnad, mys med familjen, elda i spisen och bara precis vara! Detta har jag verkligen förtjänat! Life is Good :-P.

Ska bli spännande imorgon också och se om Emma eller jag har rätt Ang mina skor. Haha jag HOPPAS verkligen de kommer imorgon men Emma tror måndag!! Hoppas hon har fel hahaha!

Sen hämtade sambon ut paketen som kom idag! Jag är sååååååå nyfiken! Haha kommer öppna de direkt när jag kommer hem haha! Hoppas nu att allt är som jag vill ;-).

Nej nu har jag inte tid med detta mer! Ha en underbar kväll sötnosar <3

Av Dénice - 10 september 2012 12:20

Ja då var de ny vecka igen! Har inte haft den bästa morgonen! Men de börjar släppa nu! Och skönt är det. Har varit på mötet nu som af fixade. Ska tydligen få en jobbcoch! Trevligt att de kunde berätta för mig innan vad de handlade om men skit i det! Så vi får se om detta ger något!

Har beställt kläder till när jag ska fira min 25-års dag! Tror de kommer bli skit bra :-P. De var snyggt var för sig så man får hoppas att de passar ihop också haha!! Så nu väntar man på 2 paket haha!! Längtar!!

Barnvakten är också fixad! Underbara Nina ska ha dem. Så saker börjar sakta men säkert falla på plats. Vill ha allt klart så fort som möjligt så man slipper tänka på det haha. Är väldigt skönt när de är klart och man bara kan se fram emot dagen!

Nä nu ska jag göra annat! Ha en underbar såg sötnosar <3

Av Dénice - 9 september 2012 08:03

Snurrar runt, runt, runt......


Haha de är så jävla tråkigt att åka buss! Måste sätta fart med mitt körkort. Skriva in mig på en körskola men de är bara de att jag vet inte vilken. Sen är de ju handledarkursen som också måste göras! Så mycket och så lite tid som man inte riktigt har just nu.

Arbetsförmedlingen har satt mig på något jävla skit nu som jag börjar med imorgon! Så där kommer många timmar att försvinna! Men jag har inget val! Är så trött på dem! Kan inte påstå att de är till någon speciell hjälp!

Skrev en sak igår som har ganska jobbig. Jag har jobbat så mycket den sista tiden och speciellt då helger. Har missat kalas, roliga saker men speciellt all tid med min familj och jag känner att jag saknar mina barn och sambo skit mycket. Visst man träffar de på veckorna också men de är på helgerna som man riktigt hinner mysa och umgås! Men nästa helg är jag ledig och där är de bara min familj som gäller! Ingenting annat! Och de bästa att komma ifrån Malmö :-D. Jag längtar så mycket!

Planerade även min 25 års fest och middagar. Då jag inte vill ha allt samtidigt eftersom de blir för mycket folk i den lilla lägenheten haha! Men jag tror att detta blir ganska så bra ;-).

Nä nu ska jag strax byta buss! Ni får ha en underbar dag <3

Lots of love // Nicen

Ovido - Quiz & Flashcards