feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 23 april 2013

Av Dénice - 23 april 2013 07:43

Morgon! Jag ville inte alls gå upp idag!! De var så skönt att ligga kvar i sängen men sen kom de två huliganer och hoppade i sängen så det var bara till att gå upp haha!! Men de är mysigt ändå haha!! Så de var bara till att göra oss klara för att bege oss mot dagis och nu sitter jag på min älskade buss haha!! Vi får se om de kan chocka en och faktiskt vara i tid?!? Hmm tror inte det haha!! Sen jag började pendla från anderslöv så har bussen varit i tid 1 gång!! Haha väldigt kasst måste jag ku faktiskt säga!

Helgen var underbar! Min älskade fru kom på besök! Och de var helt underbart att träffa henne! Hon är den bland mina vänner som jag är helt otroligt stolt över! Hela hennes resa från första gången till idag är helt fantastiskt! De är verkligen som natt och dag! Vår vänskap har fått sig ett par smällar men vi står här fortfarande! Min älskade fru jag älskar dig och du är helt fantastisk! Allt du har gått igenom är där inte många som hade klarat av! ??.

Anders och Cecilia var också där och vi hade en rolig kväll!! ??. Speciellt vi tre tjejer haha!!

Sen var helgen lugn. I lördags hade vi familjetid med grillning och mys till en film på kvällen! Helt underbart och de behövs ibland!

Men nu är de ny vecka och nya tag! Jobb fram till fredag och sen får man se vad som sker! Hjärtat KANSKE ska jobba i helgen! Men vi får se hur de blir!

Nä nu orkar jag inte skriva mer haha!! Ta de lugnt en stund innan man ska byta buss!!

Ha en underbar dag.

Lots of lööööööve // Nicen

Ovido - Quiz & Flashcards