feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Dénice - 6 juni 2011 21:49

Nu har vi varit lediga sen i onsdag ifrån dagis och allt annat! Ganska skönt måste jag medge utan alla måsten osv. Vi har bara myst och varit ute så mycket vi har kunnat.


I torsdags så var vi på gentlemannadagen tillsammans med Stoffe, Hanna och hennes bar. Super mysigt ;) Jättetrevligt och träffa henne :) Sedan var kvällen lugn!


I fredags så jobbade mannen som vanligt ;) Så vi var ute nästan hela dagen och de var super mysigt. Erica med familj var också ute med oss :) Sen på kvällen så blev de lugnt! Var ute på kvällen/natten med Diana och några till! Hade skit kul! skönt att komma ut lite :)

I lördags så var vi och handlade lite och Jimmy och larsson fixade med bilar osv. Sen på kvällen så grillade vi i parken. De var min familj (jimmy ingår) haha, Erica med familj och Pernilla med familj samt två av bahas syskon och barn. De var super trevligt! Alltid lika kul! Sen var vi ute på en promenad igen på kvällen!


Söndag gick i lugnets tecken. Jag tvättade lite som vanligt haha! Måste ju göras de också! Sen blev de att vi grillade igen på kvällen! Snabbt och enkelt med grillade hamburgare. Linda var också här samt mamma och Peter! Trevligt att träffa honom till slut. En riktigt trevlig och mysig dag! Sen på kvällen stack jag, jimmy och gabby ut och åkte rullor! De var så jävla skönt!


Idag är de ju måndag och sveriges nationaldag! Grattis till sverige säger vi då! Plus att min kusin Nikki fyller 5 år idag. Stort grattis till henne från oss alla såklart! Idag fick jag ett par rullor av min man och jag ällllllssssskar de! Så jag och jimmy stack ut och invigde de! De var skit najs! Vi åkte 11 km på en timme idag med bara en paus. Vi är grymma haha!


Nu sitter jag och försöker få rätt på mannes iphone. Fick köpa ny lur nu ju eftersom den andra har börjat klydda en del! Har man lite att göra haha!


Ha en bra kväll alla!



Ovido - Quiz & Flashcards