feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under juni 2011

Av Dénice - 13 juni 2011 20:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 13 juni 2011 19:48

Fucking jävla ryggjävel. Fan vad ont jag har. Åkte rullor igår. De blev 2,4 mil. Och de var skit skönt. Men när vi kom bort till Limhamn efter ha åkt härifrån till ribban så bara smällde ryggen. Och de ville verkligen inte släppa. Så de var skit drygt att åka hem men de fick ju gå och idag gör de bajs ont. Fan jag hatar att ha ont i ryggen och jag hoppas verkligen att de släpper snart! Nä nu ska jag hoppa in i en varm dusch. Ha de super. Massa löööööve ;)

Av Dénice - 9 juni 2011 14:40

Grattis min älskade lillebror till studenten   


  Finns inte tillräckligt med ord för att berätta hur stolt jag är över dig! Stort grattis på din student! Du har förtjänat detta och kämpat hårt! Nu är du äntligen färdig! Njut av denna dagen för de är en dag du kommer att minnas livet ut   

Av Dénice - 7 juni 2011 20:48

Fan jävla mög skit helvetes jävla regn! Hade precis satt på mig rullorna och åkte ner till vändzonen och så öppnade sig himlen! Jävla piss mög skit! Jag var så sugen på att åka rullor och där finns inget som hindrar mig nu när jag har mina egna och så ska de börja regna! Vad är de för sett? haha jaja inget man kan göra! Hoppas, hoppas, hoppas på mycket finare väder imorgon! Inte lönt att hänga läpp för de lår ju inte sluta regna för det haha!


Så vad har man hittat på med idag? Ja min lillebror tar studenten på torsdag så vi har fixat lite saker till det. Jag kan verkligen inte förstå att min lillebror tar studenten på torsdag! Min lilla lillebror är klar med skolan och redo för arbetslivet! Han börjar bli vuxen! Jag kan fortfarande inte fatta det. Men så är verkligheten! Men får bara acceptera det!


Annars har de varit en lugn dag! Varmt som helvete har de varit också! Så man kan hoppas att de kommer lite åska så de inte blir lika kvavt imorgon! Man kna bara hoppas på det bästa!


Nej nu ska jag kolla på desperata husfruar! Ha en super mysig kväll   

Av Dénice - 7 juni 2011 20:28

Lite bilder ifrån när vi var i folkets park för någon vecka sen :)


Men först en bild på shaggy :)


  

Så söt   


    


Stora tjejen när vi var på väg hem   . Man måste ju klättra någonstans haha!


  


Haha alltid lika roligt   



Ville så gärna åka denna men de var nog inte så roligt som hon trodde   . Men de är nog för att där inte var så många som åkte samtidigt!

    


Jag och min älskade smurf haha   



Mumsigt med popcorn   

     

Mormor fick också åka karusell haha   


 


Bevis på att min gubbe har kört den rosa barnvagnen som han sa att han ALDRIG skulle göra haha!   


  


Lillfia vill också åka karusell   


  


Busungarna   


 


Haha vad gör man inte för sina barn?   


 


Pappa fick också offra sig en gång   


  


Gunga är ju ett MÅSTE   


 


Där finns någon karusell pappa kan offra sig på   


 


En av Felicias favoriter   


 


Emilias favorit   


 


Även storasysters favorit   


Hade en super mysig dag! En bild säger ju mer än tusen ord säger man och vi har många bilder ifrån den dagen   

Av Dénice - 6 juni 2011 21:49

Nu har vi varit lediga sen i onsdag ifrån dagis och allt annat! Ganska skönt måste jag medge utan alla måsten osv. Vi har bara myst och varit ute så mycket vi har kunnat.


I torsdags så var vi på gentlemannadagen tillsammans med Stoffe, Hanna och hennes bar. Super mysigt ;) Jättetrevligt och träffa henne :) Sedan var kvällen lugn!


I fredags så jobbade mannen som vanligt ;) Så vi var ute nästan hela dagen och de var super mysigt. Erica med familj var också ute med oss :) Sen på kvällen så blev de lugnt! Var ute på kvällen/natten med Diana och några till! Hade skit kul! skönt att komma ut lite :)

I lördags så var vi och handlade lite och Jimmy och larsson fixade med bilar osv. Sen på kvällen så grillade vi i parken. De var min familj (jimmy ingår) haha, Erica med familj och Pernilla med familj samt två av bahas syskon och barn. De var super trevligt! Alltid lika kul! Sen var vi ute på en promenad igen på kvällen!


Söndag gick i lugnets tecken. Jag tvättade lite som vanligt haha! Måste ju göras de också! Sen blev de att vi grillade igen på kvällen! Snabbt och enkelt med grillade hamburgare. Linda var också här samt mamma och Peter! Trevligt att träffa honom till slut. En riktigt trevlig och mysig dag! Sen på kvällen stack jag, jimmy och gabby ut och åkte rullor! De var så jävla skönt!


Idag är de ju måndag och sveriges nationaldag! Grattis till sverige säger vi då! Plus att min kusin Nikki fyller 5 år idag. Stort grattis till henne från oss alla såklart! Idag fick jag ett par rullor av min man och jag ällllllssssskar de! Så jag och jimmy stack ut och invigde de! De var skit najs! Vi åkte 11 km på en timme idag med bara en paus. Vi är grymma haha!


Nu sitter jag och försöker få rätt på mannes iphone. Fick köpa ny lur nu ju eftersom den andra har börjat klydda en del! Har man lite att göra haha!


Ha en bra kväll alla!



Av Dénice - 1 juni 2011 13:54

De är så förbannat tråkigt att tvätta så de finns inte haha! Men man har ju inte så mycket val! Men ska inte gnälla. Nu är jag ju nästan snart klar! Ska hämta de sista om ca 30 min!


Linda och Pernilla kom på frukost idag :) Najs som fan! Fick en lergryta av Linda och blev skitglad. Har velat ha en sån länge men har inte hittat en! Så nu jävlar blir de mycket stek och annat mumsigt i den haha! Ska invigas kanske redan imorgon haha! Så tack så mycket Linda :)


Sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Var sugen på att grilla idag men de blåser ganska mycket så jag vet inte riktigt hur vi ska göra! Får prata med mannen och se vad han tycker om de eller vi ska vänta tills imorgon? Hmm vilka svåra beslut haha!


Men efter dagis blir de ut i parken en runda så får man se vad som sker. Känna efter i vädert haha! Ha en underbar dag!

Ovido - Quiz & Flashcards