feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 29 mars 2011

Av Dénice - 29 mars 2011 21:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 29 mars 2011 14:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 29 mars 2011 14:20

Barnkalaset var helt underbart och jag tycker allt blev lyckat   . Haha kanske bara jag som tycker det haha! Men för min del blev de det i alla fall! Maten uppskattades jättemycket och barnen fick många fina presenter! Och barnen var super nöjda och helt slut på kvällen haha. och bara de visar att de var lyckat haha.


Sen på söndagen så kom farmor, farfar, pappa och anette och då blev det ännu mer god mat och trevligt sällskap! Barnen fick lite paket och vi bara satt och hade allmänt trevligt!


De är mycket som sker personligen hos oss här hemma nu så därför har de blivit att jag har skrivit lite mer sällan! Men snart ska väl det vända hopppas vi på! Jag börjar komma tillbaka till mig själv mer och mer nu!


Nej nu måste jag sluta! ska snart klä på lillfisen för att vi ska hämta Felicia och sen ska vi iväg på massa tråkiga ärenden tyvärr! men vad ska man göra när man inte kommer in på internetbanken!


Och de bästa! Lillan har kommit in på dagis! De är jättekul men samtidigt väldigt skrämmande! Nu börjar hon verkligen att bli stor! Ingen bäbis längre!

Ovido - Quiz & Flashcards