feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under januari 2011

Av Dénice - 20 januari 2011 08:55

Nu är de bara två dagar kvar tills hjärtat kommer hem och de känns helt underbart. Men tiden går inte tillräckligt snabbt ändå haha. Men vi göra göra det bästa utav dagen :-) idag står städning på schemat och sen får vi se vad som händer. Är inte riktigt säker. Sa till mamma precis att jag behöver min resesäng som står hemma hos henne så hon kommer förhoppningasvis efter jobb med den. Sen får vi se vad som händer :-). Men nu ska jag sätta fart med städningen. Ha en bra dag :-)

Av Dénice - 18 januari 2011 22:49

Idag har vi städat och tvättat. Felicia har varit duktig och hjälpt mig. Städa kan man ju alltid göra här hemma :-). Men vad gör det haha. Men vi fick tvättat allt och jag har inte lagt de på plats haha. Jag orkade inte för vi var färdiga med tvätten 18.30 och när jag kom upp så hade pizzorna kommit och sen badade vi och när jag hade lagt barnen så slängde jag mig på soffan och ville inte tänka på tvätten haha men de tar vi imorgon :-). Och städa färdigt de sista. Imorgon så blir de en lugn dag tror jag. Vi har inget planerat i alla fall. Men man vet ju aldrig :-). Tänkte att de blir nog myskväll med en tecknad film eller något. Sånt som jag älskar och barnen också :-) nu är de bara fyra ensamma nätter kvar. Fan vad jag längtar. Barnen också. Hoppas tiden går snabbt

Av Dénice - 17 januari 2011 22:54

Att blotta mina känslor är inte jag. Men just nu så känner jag att jag måste skriva av mig. Inte ens i min vilda fantasi så trodde jag att de skulle vara så här jobbigt som de är. Saknaden efter honom gör mig så ledsen och jag vet inte vad jag ska göra. Felicia bråkar med mig jättemycket just nu. Tror att hon saknar sin pappa så hon vet inte vad hon ska göra eller säga. Hon måste ju få ut känslorna på något sätt och de är ju jag som får för det. De gör mig inget men jobbigast var igår när jag frågade om hon saknar pappa och hon började gråta. Jag blev helt paff och insåg även själv hur otroligt mycket jag saknar honom och tårarna började rinna på mig med. Vi satt och mös en stund och jag berättade hela tiden att pappa kommer snart hem men hon ville inte riktigt tro på mig kändes de som. Men vi har pratat idag och visat på teckningen vi gjorde att de blir mindre och mindre dagar kvar och hon blev jätteglad när vi kryssade över ännu en dag. Är så glad att vi gjorde den. Man märker även på Emilia att hon "letar" efter pappa. Nästan hela tiden, hon söker sig till de karlar som är i närheten ihop om att en av de är pappa. Mina älskade töser jag önskar att jag kunde få tiden till att försvinna och att de äntligen var lördag. Men jag kan tyvärr inte trolla. Men jag kan lova er att snart är pappa hemma hos oss igen och vi kan pussa och krama honom hur mycket vi vill 

Av Dénice - 17 januari 2011 17:01

Idag blir de middag hos Pernilla. De är så tråkigt att äta själv och de är knappt lönt att laga mat hemma för ingen av oss äter mycket haha. Så vi slog ihop middagen idag och de är najs. Samt att barnen blir glada när de får leka. Så de passar bra :-) sen blir de upp och bara slappa på soffan :-). Läsa bok och lite sånt. Funderar på att lägga mig i ett varmt bad idag? Har så jävla ont i ryggen. Men de får gå, man ska ju inte gnälla haha! De går över någon dag! Nej nu ska jag vara social.

Av Dénice - 17 januari 2011 13:25

Är trött på detta nu! Enbart denna gången jag kommer att säga något om detta!


Är trött på era barnsliga och patetiska kommentarer nu! De finns bara en sak att göra om ni nu inte gillar att läsa de jag skriver osv. SLUTA LÄS MIN BLOGG! Där är ingen som tvingar er till att gå in och läsa! Så ärligt talat bara lägg ner för de är så jävla patetiskt! och jag tänker inte ens kommentera din kommentar för de är bara helt enkelt löjligt!


Så skaffa dig ett liv och sluta bry dig om mitt!

Av Dénice - 16 januari 2011 10:03

Idag är de söndag och som jag skrev igår så ska vi ut till kusinerna i åkarp. Barnen ser fram emot de och jag också såklart ! Idag har Kisen lovat mig grillat och vem tackar nej till det? Så den 16 januari åt jag grillat för första gången detta året . Sen ska vi kolla på oliver när han spelar innebandy . De ska bli kul att se. Nu ska vi väl sätta lite fart haha. Vi har precis badat och nu ska vi klä på oss och göra oss klara! Nina kommer om ca 1 timme så vi har gott om tid 

Av Dénice - 15 januari 2011 23:12

Kan fan inte somna. Barnen sover sedan länge nu och även jag är skit trött men jag kan fan inte somna. Saknar min god natt puss eller pussar rättare sagt samt att de är tomt bredvid mig i sängen. Innan jag somnar brukar jag lägga min hand på hans bröst för att känna att han är där bara och nu när man gör de av en vana så inser jag att där är tomt. Han är inte här och de är skit jobbigt. Vet att han kommer hem snart igen men de känns inte bättre för det. Önskar att de hade gjort det. Men detta är ju bara andra natten så vad ska man vänta sig? Nej nu försöker vi somna igen! Längtar tills hjärtat är hemma igen. <3

Av Dénice - 15 januari 2011 21:30

Hjärtat åkte igår! Jag gick upp med honom 4 på morgonen för att bara vara nära honom innan han åkte! Båda han och jag tyckte att de kändes så overkligt! Men vi är ju inte alls vana med att vara ifrån varandra! Så enkelt är de ju tyvärr! Igår kändes de precis som om att han skulle ringa när han slutade och berätta att han var på väg men de blev ju inte riktigt så! Vid den tiden satt han på ett flygplan fortfarande. Jag unnar han denna resan men samtidigt som jag är självisk och vill ha honom hemma! Men nu är de snart BARA 6 dagar kvar!


Denna dagen har varit underbar! Vi gick hemifrån vid 11 och kom hem vid 20.30 ca! Vi har haft en underbar dag i ystad hos farmor och farfar! Sen kom Louise eftersom mina kusiner var där :) och sen kom även pappa och Anette! Och vi har haft en super mysig dag! Älskar att åka till farmor! God mat och man blir lite bortskämd när man är där! Kul att träffa pappa igen också :) Synd bara att han har kanske åkt på diskbråk i nacken! Fy fan jag lider med honom! Varje rörelse är en ansträgning och jag hoppas verkligen att de blir bättre snart ;)


Imorgon bär de av till Åkarp :) Mys med familjen Wittingfors hela dagen samt att vi ska kolla på Oliver när han spelar innebandy :) De ska bli kul att se!


Nu ska jag snart gå och lägga mig! Är helt slut idag haha! Men de har helt klart varit värt de! Men en film att avsluta denna dagen med passar mig utmärkt :)

Ovido - Quiz & Flashcards