feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under mars 2011

Av Dénice - 29 mars 2011 14:20

Barnkalaset var helt underbart och jag tycker allt blev lyckat   . Haha kanske bara jag som tycker det haha! Men för min del blev de det i alla fall! Maten uppskattades jättemycket och barnen fick många fina presenter! Och barnen var super nöjda och helt slut på kvällen haha. och bara de visar att de var lyckat haha.


Sen på söndagen så kom farmor, farfar, pappa och anette och då blev det ännu mer god mat och trevligt sällskap! Barnen fick lite paket och vi bara satt och hade allmänt trevligt!


De är mycket som sker personligen hos oss här hemma nu så därför har de blivit att jag har skrivit lite mer sällan! Men snart ska väl det vända hopppas vi på! Jag börjar komma tillbaka till mig själv mer och mer nu!


Nej nu måste jag sluta! ska snart klä på lillfisen för att vi ska hämta Felicia och sen ska vi iväg på massa tråkiga ärenden tyvärr! men vad ska man göra när man inte kommer in på internetbanken!


Och de bästa! Lillan har kommit in på dagis! De är jättekul men samtidigt väldigt skrämmande! Nu börjar hon verkligen att bli stor! Ingen bäbis längre!

Av Dénice - 22 mars 2011 16:38

De har inte varit så mycket tid över till att skriva i bloggen de sista dagarna. Har varit hos pappa och Anette, firat Felicia och nu är de alla förberedelser inför kalaset. Var uppe och betalade lokalen igår och fick reda på att jag inte får nycklarna försen på lördag kl 10.00 Och de är så irriterande. För vi nu fick man inte nycklen kvällen innan. Precis som om man skulle ha fest eller något sånt två dagar i rad och bara betala för ett. Men inget att göra åt de. Får planera om!

Av Dénice - 18 mars 2011 01:34

Fick ett samtal från min storebror. Han sa att jimmy var på väg till akuten med ambulans och genast börja mitt hjärta slå snabbare, fick ont i magen och höll på att börja gråta. Han hade skadat axlen och kunde inte röra armen alls. När jag fick se honom när jag kom in på akuten höll jag på att bryta ihop. Min lillebror hade såna enorma smärtor och fast han hade fått skit mycket morfin och en massa annat så hade han fortfarande ont och de kunde inte ge honom mer. Jag fick panik medans vi väntade på läkaren. Kändes som timmar innan han kom. När han kom så såg de att axlen hade hoppat ur led och att de skulle dra tillbaka den i rätt läge och de ville att vi skulle lämna rummet men Jimmy protesterade direkt och sa att jag skulle stanna. Fy fan vad ont de gjorde i mig av att höra han skrika av sån smärta när de skulle ploppa tillbaka axlen, de var så att även jag började gråta. Och de ljudet, de ljudet spelas upp i mitt huvud om och om igen. De är något av de äkligaste ljuden jag har hört. Fy fan säger jag bara. Hoppas att ni slipper höra det. Sen bar de av till röntgen och sen tillbaka till akuten igen. Och jag blev så jävla glad när de berättade att där var inga fraktuer. Så jävla underbara nyheter. Så nu blir de sjukgymnast nästa vecka och han fick utskrivet värktabletter. Fy fan vad jag önskade att jag kunde hjälpa honom med smärtan. Fy fan vad hjälplös jag kände mig. Nu ligger han helt borta på soffan. Tror knappt att han vet om att han är hemma. Så nu får man försöka att sova lite. Eller om man kan sova? Har ju kommit över tröttheten nu!

Av Dénice - 15 mars 2011 10:07

Förra gången vi var på BVC så hade Emilia inte växt eller gått upp något på en månad och huvudet gick på helspeed. Men idag har vi varit där igen och hon hade gått upp lite grann och de kändes underbart :-). De sa att jag inte behövde oroa mig men de är ganska svårt att låta bli. Hon fick även vaccination nr 3 idag och hon var super duktig. Gnällde bara till lite och sen var allt bra igen :-). Stora tjejen <3

Av Dénice - 14 mars 2011 08:37

Vid denna tiden hade jag gått upp för att gå på toa och när jag lade mig i sängen igen fick jag första riktiga värken. Hade haft någon liten värk innan men trodde de mest var för att jag var kissig. Men de var de inte. Samtidigt som jag ville skriva till alla att mina värkar hade börjat men gjorde inte de eftersom man vet aldrig. Ringde till mamma i alla fall som var här på 5 minuter haha. Och jag gick in och satta mig i badet :). Jävligt skönt för stunden. Alla tjatade på mig att vi skulle åka in men jag ville ta de lugnt. Men sen kollade jag hur lång tid de var mellan värkarna och de var lite mer än 1 minut. Ojoj haha. Ringde till förlossningen och de började stressa som fan och att jag skulle skynda eftersom de var andra barnet. Jag bara jaja jag kommer när jag kommer. Vi är inskrivna på kk kl. 10.45 ca och 11.29 så tog Emilia sitt första andetag <3. Äntligen var hon här och jag kunde inte ta ögonen ifrån henne. Nu är allt perfekt. Grattis min älskade bäbis på din 1 års dag. Vi alla älskar dig massor!

Av Dénice - 13 mars 2011 23:09

Emilia föddes :-). Jag minns den så väl! Allt var klart, vagnen var köpt och bäddat, spjälsängen väntade på ett litet knyta och Felicia längtade efter sin lillasyster. De sista hon frågade mig denna kvällen var "när kommer lillasyster?". Åh älskade ängel mamma vet inte. Den kvällen gick jag och lade mig, jag vände och vred på mig i timmar innan jag kunde hitta rätt ställning och slappna av. Jag lade och klappade magen och bara myste :-). Och pratade med henne och förklarade att nu var de dags att komma ut i världen. Vi alla längtar så otroligt mycket efter dig. De sista jag tänkte den kvällen innan jag somnade var snart är hon äntligen här. Inte i min vildaste fantasi trodde jag att jag skulle vakna med värkar på morgonen :-). Och där slutar jag för idag. Imorgon kommer mina känslor och tankar om när vår lilla sessa föddes och gjorde vår familj fulländad. Kärlekn till mina barn går inte att beskriva i ord. De är vi fyra mot världen. Mamma älskar er båda och er pappa mer än vad jag kan berätta för er. Ni är de bästa som har hänt mig! Någon sa att jag är ingen individ utan jag är min familj och jag kan bara hålla med. Utan er vet jag inte vad jag hade gjort. Ni är mina stoltheter :-). Ni ger mig orken till att fortsätta, ni ger mig styrka när jag känner mig svag, att bara se era underbara ansikten får mig till att må som en prinsessa, och mycket där till. De ville få de till något negativ men för mig är de sanning. Ni hjälper mig varje dag med så enormt mycket vilket gör att jag älskar er ännu mer. Ni är min familj och ni är mitt allt! FAMILIA ANTE OMNIA <3

Av Dénice - 12 mars 2011 16:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 12 mars 2011 16:20

Var menningen att vi skulle fira Nina idag ju, men hon fick sin överraskningsfest i tisdags :). Skulle ut och äta langos där idag men oliven skulle spela match så vi ombokade. Idag var de menningen att de skulle bjuda på langos så vi bestämde oss för att testa göra de här hemma istället så de kommer bli ganska intressant och se hur de smakar :). Första gången man gör de ju :). Så nu står degen och jäser, Emilia sussar en stund och Felicia följde med pappa ner i garaget. En överlycklig unge :). En av de bästa sakerna hon vet är att hjälpa pappa med bilen haha. Nej nu ska jag snart ta degen och se hur detta kommer bli :). Ha en super mysig lördag för de ska vi ha. Familjemys på hög nivå <3

Ovido - Quiz & Flashcards