feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under december 2010

Av Dénice - 21 december 2010 10:14

Helt otroligt att de bara är 3 dagar kvar till jul och de innebär ju att de bara är 10 dagar kvar till nyår och snart är de 2011. Helt otroligt! Tänkte skriva en lista sen över de underbara sakerna som har hänt detta året! Och lite om vad vi har hittat på med!


Den här 30 dagars historian har jag valt att ändra lite på! Vissa ämnen passar inte mig så jag har ändrat upp lite så vi får se om de blir 30 eller 29 dagar! Tänkte fråga om där finns något ämne ni tycker skulle bli intressant att läsa om? Tar tacksamt emot förslag!


Idag är de tisdag och jag har handlat färdigt alla mina julklappar utom 1 och den inhandlas imorgon innan vi ska handla hem julmaten! Så jävla skön känsla om att man är helt klar 3 dagar innan julafton för annars brukar man alltid vara ute den 23 och handla de sista och de slipper jag    Och de finns ingen skönare känsla!


Men idag ska jag ge mig ut i affärerna ändå! Ska hjälpa min morbror att handla sina julklappar för han tycker att jag har större koll på vad folk vill ha! Haha de får vi ju se! Min fantasi börjar ta slut haha! Men en sak är säker och de är att jag ska in på lagerhause idag! Har inte varit där på skit länge och de brukar ha en massa roliga saker :) se om man kan hitta något :)


Så nu väntar man mest på att höra något ifrån nisse om vilken tid han slutar idag så man vet när man måste sticka hemifrån! Men nu blir de att glo på tv en stund till, sedan plocka ihop de som ska ner i källaren, klä på barnen och sen sticka iväg :)

Ha en underbar dag!

Av Dénice - 21 december 2010 08:02

Min dag!

Dagen började med att sitta i kö till vårdcentralen! Började på plats 15, kom ner till ett och då säger dr att de har ovanligt långa köer och kopplar bort mitt samtal! Höll på att bli knäpp! Men fick en tid till slut!


Sen ner till Pernilla! Vi åkte till entré och jag hittade äntligen en ny jacka! Sen till Ikea och ha lite småsaker! Sen hem och hämta Felicia innan jag skulle till vårdcentralen med lillan! Fick utskrivet hostdämpande till henne så hon får sova på nätterna! Sen på kvällen tog vi de bara lugnt! Lade mig tidigt! 

Av Dénice - 19 december 2010 21:46

Hela helgen har varit bra :). I fredags så tog vi de bara lugnt! Spelade Wii och plockade undan lite här hemma!


I lördags så passade mamma barnen till oss så vi kunde gå ut och handla de sista julklapparna till barnen samt de andra som vi hade kvar! Skulle även köpa en jacka till mig själv! Men hittade så klart ingen! Drygt men får leta vidare! Hittade ingen ring heller som jag får av hjärtat i julklapp men jakten går vidare där också :).


Idag har vi bara varit iväg och köpt batteri till mammas bil och sen bara myst! Najs som fan med tanke på allt man ska hinna göra denna veckan!


Helt otroligt att de är julafton på fredag! Men de ska bli supermysigt :). Ska bli kul och se barnens glada miner och bara mysa med familjen! De kommer bli en underbar jul <3 nej nu ska jag läsa lite till!

Av Dénice - 19 december 2010 21:37

Vad är kärlek?

Kärlek är många olika saker! Kärlek för mig handlar om många olika saker och aspekter i mitt liv! Kärlek för mig att att känna mig älskad och omtyckt! Ha människor i mitt liv som bara vill mig väl! 


Den bästa och viktigaste kärleken som finns är den som finns mellan mig och mina barn! Kan inte tänka mig ett liv utan mina barn och jag älskar när Felicia springer fram till mig och säger jag älskar dig mamma! Den sortens kärlek som man får från sina barn är inget man kan förklara i ord hur underbart det är! 


Men kärlek är också något som finns ibland vänner, familjen osv! Kärlek handlar mycket om att vissa människor klarar jag mig inte utan i mitt liv! Människor som har gjort ett avtryck i mitt hjärta och som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta! 


Men kärlek är inte alltid så lätt! De är många gånger man blir sårad och sviken och de gör så ont just pga den kärleken man känner för en person! När ens mormor och morfar inte finns med en längre är en smärta som aldrig kommer att försvinna! 


Så kärlek är något som absolut är helt underbart men också en sån sak som kan lämna djupa sår i ens hjärta! Har en del djupa sår fortfarande i mitt hjärta, saker som tar tid att bearbeta men ändå i skrivande stund så kommer kärlek vara något av de viktigaste i mitt liv! Kärlek är något som jag inte kan klara mig utan! 


Så till mina barn, min sambo, min familj, sambons familj, min släkt och mina vänner JAG ÄLSKAR ER OCH NI ÄR ALLA SPECIELLA FÖR MIG!!! Glöm aldrig det! 

Av Dénice - 19 december 2010 09:28

De här åt jag idag!


En pizza! Hann inte äta mer :-)Glömde skriva de igår för jag hade en sjuk liten flicka som inte alls ville sova!

Av Dénice - 18 december 2010 00:19

Mina föräldrar 


Min mamma: är en underbar människa! Finns inget ord som riktigt kan beskriva hur mycket hon betyder för mig! Hon ställer alltid upp när man behöver de och gör mer än vad hon behöver och de betyder så mycket för mig! Jag klarar mig inte utan min mamma! Och jag har två barn som avgudar sin mormor mer än något på denna jord


Min pappa: är även han en bra människa men jag måste tyvärr säga att jag inte känner han så bra längre! Där var en väldigt lång period, ca 9 år som vi inte har pratat alls och nu nyligen så har vi fått kontakt igen och de känns underbart! Vi tar de lugnt och ser vad som händer! Kommer inte att stressa fram något, utan vi tar en dag i taget! Men de är kul att lära känna min pappa igen och jag vill ju ha honom i mitt och barnens liv 

Av Dénice - 16 december 2010 21:52

Min första kärlek 


Var när jag var 14. Pappa hade precis flyttat oss till Rydsgård mot min vilja! Ville absolut inte flytta ifrån Skurup! Visst de är inte långt där i mellan men för mig kändes de som flera mil! men vi flyttade till ett jättemysigt radhus och de tog inte lång tid försen jag älskade området! Väldigt ombyttlig . De bästa med det hela var grannpojken . Christian! En sketarkille som var 2 år äldre! En riktig snygg kille som var en riktig badboy och gjorde allt man inte fick göra och de finns ju inget som är så tilldragande som de och jag föll pladask haha! De tog inte lång tid innan de blev han och jag! Allt var underbart och jag var lycklig! Men hemma så funkade de inte så bra mellan mig och pappa så de slutade med att jag flyttade till Malmö! Efter ett tag så tröttnade han på att vi inte sågs så mycket och han gjorde slut! Jag var helt knäckt i flera veckor! Men han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! . Den första kärleken är något som man aldrig kommer att glömma! 

Av Dénice - 16 december 2010 10:01

sitter just nu hos pernilla :) Vi ska snart bege oss ut för att handla julklappar! Man har ju några kvar och sen ska jag och gubben bege oss till toysr'us på lördag för att handla till barnen och sen är vi klara :) Så nästa vecka så ska vi bara handla maten :) Och de känns jävligt skönt att man snart har allt avklarat!


Julgranen ska även inköpas denna helgen! Får spel! Brukar köpa in den till Lucia men eftersom vi har gjort om i lägenheten så var de viktigare att fixa färdigt den innan vi köpte gran! Men i helgen ska den köpas och de andra har inget att säga till om! :)


Nej nu ska vi väl snart sätta fart så att vi kommer iväg! Julshopping och fika 


ha en underbar dag :)

Ovido - Quiz & Flashcards