feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under oktober 2010

Av Dénice - 11 oktober 2010 12:11

Idag har ju Felicia blivit fotad på dagis :) Hon var så glad imorse och tyckte de skulle bli kul! Hon fick välja kläder och frisyr själv och var jätteglad. Tills vi skulle gå och hon skulle ta på sig jackan! Hon ville inte ha den knäppt. Förklarade för henne att de börjar att bli kallt nu och hon måste ha den knäppt för annars blir hon sjuk. Men de var redan kört. Hon tjurade hela vägen till dagis och säkert en stund på dagis också! Innan hon kunde gå vidare haha. Inte lätt med en trotsig treåring. De kan ju vara farligt att lyssna på mamma, hon kan ju ha rätt haha :)


Haha fick besök för en stund sen. Han ringde när han var på väg och bad mig att sätta på kaffe. Jag går ut i köket och ska sätta på kaffe och kommer på. va fan jag slog ju i sönder den igår (ej med vilje). Haha så när han kom så ställde han sig och kokade kaffe på gammeldagsvis. Haha och de funkade ju och vi fick kaffe :) Trevligt med sällskap.


Nu ska jag snart iväg! Storebror ringde och ville bjuda på lunch. Jaa varför inte haha. Så han kommer snart och vi ska ner på graffitti och äta bakad potatis. Najs som fan! Skulle egentligen iväg och göra ärenden men får ta de efter vi har hämtat Felicia. Hon älskar ju ändå att åka buss. haha.


Nej man får väl göra sig färdig så att man ser lite mänsklig när man går ut haha :)

Av Dénice - 10 oktober 2010 21:34

idag är man så trött så att ögonen går i kors. Herregud, jag fattar inte hur jag kan vara så jävla trött idag. Visst jag kunde inte somna igår efter folket hade gått men de är inget ovanligt. Men idag är man en slagen hjälte haha ;)


Igår var trevligt ;) Blev lite mer folk än vad jag hade räknat med från början! Jag hade ju bara tänkt ha familjen på middag eftersom jag brukar inte fira min födelsedag speciellt. De år man har haft fester så har de bara slutat med att någon har börjat att bråka och de finns ju inget tråkigare. Så därför har jag lagt ner det haha :) Bättre att fira barnen :) Men de var trevligt ändå! God mat och trevligt sällskap! De kan ju inte bli bättre. Vill tacka för presenterna också :) Är jätteglad för det jag fick :) Betyder mycket för mig!


Idag har de varit slappedag! Riktigt najs. Middag har man också fixat genom ett samtal till pizzerian haha. Jag pallade inte laga mat idag så jag tog den enkla utvägen ;) De är så jävla najs ibland. Tur att de finns. Har även varit hos Pernilla på en kopp kaffe och lite skitsnack :) Alltid trevligt.


Nu ska jag snart lägga mig. Måste vara pigg imorgon! Felicia ska göras i ordning för att fotas på dagis! Hon har bestämt att hon ska ha flätor imorgon! haha inte bra när barnen börjar bestämma. :) Min lilla plutt är ju stor tjej nu som hon påminner mig OFTA om haha :) Söta unge :) Nej njut nu av resten av denna söndagen! Imorgon börjar en ny vecka igen och de för man invinga med en massa ärenden medans den stora tösen är på dagis ;)


(I MISS SOMEONE)  Vem? De vet bara jag ;)



Av Dénice - 8 oktober 2010 22:09

Även denna veckan börjar närma sig slut. Idag är de fredag och snart dags för denna mamman att gå och lägga sig. Haha man är helt slut som person idag. Man har ju åkt halva stan runt med buss och de tar mer på en än vad man tror. Det är inte lätt när man har en 3 åring som inte vill gå alltid men idag måste jag verkligen säga att hon har varit jätteduktig. Fast hon har gnällt lite så har hon gått jättefint och lyssnat. De var när vi hoppade av bussen här hemma som hon inte ville gå mer men så kom hon på var vi var och gick fint hem :)


Nu sitter jag här med gubben, lillebror och Nisse. De vill göra något! Antingen spela kort eller något spel och egentligen orkar jag inte men man får väl vara med en liten stund. Känner mig bara för att lägga mig i sängen med min bok och bara precis slappna av. För imorgon blir de mycket att göra. Vi ska göra en riktig STORstädning här hemma, jag ska tvätta, handla osv. För vi ska ha gäster på kvällen för att jag fyller år på tisdag :)


Kom och tänka på de nu! H ringde imorse och frågade "Fyller du år på tisdag eller inte?" Haha mitt svar nej vi skiter i de detta året och väntar tills nästa haha :) Tyvärr så kan man ju inte välja själv haha. Men frågan var rätt så ball.


Nej nu får jag väl sluta skriva innan de blir kinkiga på mig. Får se om jag hinner med en snabbis imorgon :) Hoppas ni får en underbar kväll :)

Av Dénice - 7 oktober 2010 13:34

                                                                                


Mina älskade töser     

Av Dénice - 7 oktober 2010 12:48


Kunde inte vända den rätt tyvärr :)

Av Dénice - 7 oktober 2010 12:42

Har så svårt för att komma på rubriker ibland haha :) Men så kan de ju vara. Idag känns som en väldigt seg dag och jag är sjukt rastlös. Skulle egentligen gjort en massa ärenden men har verkligen ingen ork till det. Så jag skjuter upp de tills imorgon. Ingen som dör av de haha.


Snart är de dags att hämta den stora tösen på dagis. Jag vet inte hur jag ska få henne till att förstå att hon måste ta de nätt med lillasyster. Imorse lade de i vår säng medans jag tog fram kläder och när jag kommer in i sovrummet så ligger Felicia över Emilia, eller så drar hon henne i armar och ben, slår henne på magen osv. Jag har försökt förklara för henne 20 miljoner gånger nu känns de som att man får inte lov att göra så. De är farligt, de gör ont osv. Men hon vill inte lyssna. Jag kan inte lämna de ensamma längre. Och de känns hemskt. Fast Felicia vet om att man inte får slåss osv så gör hon de ändå.


Någon som har något bra tips? För mina har helt tagit slut.

Av Dénice - 6 oktober 2010 22:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 6 oktober 2010 22:30

Fast de är nästan 2 veckor kvar innan ultraljudet så kan jag inte släppa det ur mitt huvud. Jag är så jävla nervös över det hela tiden. Fan tänk om något verkligen är fel på hennes njurar? Vad händer då? Ja jag vet om att man ska tänka positivt men jag kan inte, jag måste föreställa mig de värsta. Försöka förbererda mig om de skulle vara något. Och är de inget så finns de ingen som kommer att vara lyckligare än mig.


Jag hoppas verkligen från djupet av mitt hjärta att allt är okej med henne. Detta är inte något min lilla tös ska behöva att gå igenom. Jag vet att vi måste i så fall man kan man undvika de så blir jag skitlycklig.


Men jag får väl bara fint vänta och se vad som händer. De är 12 dagar kvar till de är dags och man kanske kan få lite svar.


Lämnade ju in nytt urinprov i måndag och har fortfarande inte fått höra något. Nojjar mig som fan över det också eftersom den läkaren jag pratade med i fredags visste fan ingeting och jag blev bara förbannad på honom. När man ställde någon fråga så kunde han inte svara utan han skulle kolla med sina kollegor och sedan ringa upp. Va fan är de för jävla svar? Fan vad jag hatar inkompetenta läkare som inte kan ett skit. De har ju ingen aning om vad man frågar de om. Blir så jävla sne på det.


Nej nu ska jag snart lägga mig så att man kommer upp imorgon. Ska lämna stora tösen på dagis och sen iväg och göra lite ärenden *kul* Eller inte haha men de måste ju göras det också! Vad är de man säget? Sånt är livet kanske ;)


Imorgon kommer en liten bildbomb :)

Ovido - Quiz & Flashcards