feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under oktober 2010

Av Dénice - 6 oktober 2010 10:23

Har inte suttit vid datan sen i fredags innan jag stack ut. Har inte haft riktigt med tid för det. Har hänt en del under dessa dagarna!


I fredags så hade jag skitkul när vi var ute :) Var så jävla skönt att få vara mig själv och bara kunna slappna av. De var verkligen längesen sist och jag behövde de med tanke på allt som har hänt den sista tiden. Vi var hemma lite efter 5 på morgonen.


I lördags bar de av till fam. wittingfors :) På kalas för Oliver som hade fyllt 12 :) Stora killen nu ju! God mat och trevligt sällskap fast jag inte alls hade lust med det haha. Var helt slut som männsika eftersom jag bara hade sovit 4 timmar. Och mitt huvud bara dunkade. Fy fan de vill jag aldrig vara med om igen haha.


Nisse strulade till de som vanligt så de slutade med att de inte blev något för honom. Blev så lack på honom.


Söndagen så sooooooov jag :) Haha så jävla underbart. Gubben fick ta barnen och jag kunde sova. Den känslan är ju verkligen underbar plus att jag verkligen behövde det. Och de blev ju mycket mys med barnen i sängen :)


Måndag var jag på barnakuten för att lämna in nytt urinprov från Emilia. De ringde i fredags och man fick verkligen inget vettigt svar och jag blev skit arg på läkaren. Han visste verkligen inte vad han pratade om och de retade upp mig som fan. Men vi skulle lämna in ett nytt urinprov så de gjorde vi och nu får vi se vad som händer.


Igår var Felicia på dagis och de åkte på utflykt till bokskogen och felicia var så stolt för hon fick välja sin matsäck själv :) Och allt hade gått bra och hon var jätteduktig :) Alltid lika skönt att höra :)


Idag blir de nog en lugn dag. Har sån huvudvärk idag!

Av Dénice - 1 oktober 2010 16:45

Jag trodde att jag skulle få en lugn dag medans den store var på dagis men de blev det inte. Har varit med mamma hela dagen och hjälp henne med en del saker :) Varit en mysig dag men lite stressig för att man ska hinna med allt men de gick!


Jag har precis färgat håret :) Eller fyllt i det blonda. Så de ser lite bättre ut haha! Sen målade jag naglarna till Felicia och mamma skulle ju också ha så nu har man glittriga naglar på fingrarna och glittriga tår haha :) Blev lite mer än bara naglarna haha :) Men va gör de! Hon försökte i alla fall :)


Nu är de snart dags att laga lite mat. Är skit hungrig. Men så fort gubben kommer hem så ska jag lämna över ansvart och ta min första cider för kvällen :) Kommer smaka najs :)


Nej ni får ha en underbar och rolig kväll för de tänker verkligen jag att ha :)

Ovido - Quiz & Flashcards