feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under november 2010

Av Dénice - 16 november 2010 22:23

                                                                    

Av Dénice - 16 november 2010 21:48

Fy fan vad jag är trött. De är helt otroligt. Så länge jag är igång på dagarna så är de ingen fara. Jag känner inte av min trötthet. Men när man sedan sätter sig ner och slappnar av så känner man de komma smygande. Men då kan man inte lägga sig att vila utan då är de dags att fixa middag, bada barnen osv innan de ska lägga sig! och när jag sedan väl går och lägger mig så kan jag fan inte somna! Vad är de som är fel? Jag tänker inte på något speciellt eller funderar eller grubblar. Ja alla ord man kan tänka sig att använda. Där är mycket som är jobbigt för mig personligen just nu men inget som jag hänger upp mig på utan de är något jag hela tiden försöker bearbeta under dagen.


Ja jag vet inte. Funderingarna över det kan bli MÅNGA och jag vill inte ha några nya funderingar i mitt huvud haha. Har tillräckligt!


Var på xxxlutz och tittade idag. Hittade lite, fick en lööööve av mamma :) Haha jag älskar den! Och är så enormt tacksam för den. Sen var vi på coop en runda. Hittade en jättefin blomma som jag tänker köpa på fredag för att ge till farmor på lördag. Hade nästan kunnat köpa en till mig själv också men ingen bra idé med tanke på Emilia haha.


Tiden springer iväg som vanligt och denna dagen är också snart slut. Helt otroligt, men så är de ju!


För varje sekund, minut, timme, dag, vecka och år som jag spendrar med mina barn för mig bara till att älska dem ännu mer. Jag är så glad att jag "fick" äran att just bli deras mamma. Livet är underbart med mina två tjejer och min älskade man!


Just de var på BVC. Lillfisen vägde 9462 gram och var 70 cm lång :) Stora tösen :)

Av Dénice - 15 november 2010 17:14

Denna helgen var lugn. Fredagen spenderades hemma hos mamma med middag och kortspel. Trevligt som vanligt.


Lördagen så var de lite städ men annars så hade vi bara en familjedag med en massa mys och de var helt underbart! God middag och en MASSA mys.


Söndagen fick jag ett ryck som vanligt haha. Tvättade och fick för mig att jag ska sätta upp nya bilder och göra om här hemma på väggarna. Och de kommer nog att bli jävligt fint haha. Massa bilder på barnen   


Så idag blev de en tur till IKEA med pernilla :) Lunch och en massa shopping haha. Kan de bli bättre? Fick låna min brors IKEA kort så jag behöver inte betala de nu haha och de gör de hela MYCKET bättre. Så de blev lite nya ljus, en massa ramar och lite annat.


Nej nu ska jag väl fixa lite mat om en stund! Aldrig fel det haha!


Just de har beställt en MASSA bilder idag som ska upp på väggarna! LÄNGTAR!

Av Dénice - 15 november 2010 17:00

Folk tycker att du som är föräldrarledig borde ju ha all tid i världen. Visst man kanske tänker så men tänkar man då på allt man måste göra för sina barn, allt man måste göra hemma osv. Oftast känns de som om tiden inte räcker till. Att man hade behövt någon timme till på dygnet. De hade varit sååååååååå skönt. Men de går ju tyvärr inte.


De jag uppskattar nu är mina få ensamtider. När jag kan sätta mig vid datan en stund utan att bli avbruten 15 gånger, gå ner till Pernilla och dricka en kopp kaffe, gå till ica, tvätta osv. För jag känner verkligen att jag behöver det. De få stunderna för mig själv för att jag ska kunna bli en bättre mamma, bättre syster, bättre sambo och en bättre vän. Och de blir jag! Jag känner mig mycket bättre efter en stund för mig själv och mina jävla tankar. Men de hjälper mig!


Vet inte vet detta kom ifrån haha, men ibland så har tankarna en egen väg. Men de kan vara skönt och bara låta fingrarna glida över tangentbordet och bara se vad man kan komma på!


Av Dénice - 11 november 2010 21:26

Idag var vi iväg med mamma och shoppade    Finns de något bättre när man inte mår så bra? Haha för mig är de underbar terapi!   Man ska ju fortsätta med det som funkar för en.


Detta blev inköpet till Emilia som hon ska ha när mamma fyller år!

 Hon kommer bli så söt   

    

(Bilder lånade ifrån hm.com)


Detta inköpet blev de till Felicia för samma tillfälle!

Även denna flickan kommer bli otroligt vacker.

    

(bilder lånade ifrån lindex.se) koftan har jag inte köpt än! De hade inte den på mobilia så jag får ta mig till coop en dag! För jag vet att de har den där!


Vi har haft en mysig och rolig dag och de betyder mycket. Mamma har fårr annat och tänka på och lite terapi för mig haha!


Vill tacka dig mamma för en underbar dag!     


Pallar inte skriva så mycket idag! Är skit trött! De tar på krafterna och gå i stan haha! Men de är självklart värt det!


Kof


Av Dénice - 10 november 2010 22:04

Inatt hade jag verkligen en UNDERBAR dröm! Jag gick ner på ica för att kolla min lotto kupong! Och han säger ett stort grattis du har vunnit 64 miljoner och jag står bara och stirrar på honom. och svarar va? Och sen vaknar jag av att Emilia står upp i sängen och "pratar" med mig! Haha kunde jag inte fått sova 5 minuter till när man har en sån underbar dröm? De kommer ju aldrig att ske men drömma kan man ju ALLTID göra. Sen måste man ju även chansa lite ;)


Idag har varit en bra dag. Inga skumma eller negativa tankar på hela dagen och de känns bara helt underbart. Min storebror var här ett tag och sen kom Linda och vi stack till IKEA, så de blev middag och en liten shoppningrunda där. De är ju aldrig fel. Hittade julklapp till mamma i alla fall ;) De är så skönt att bara gå och handla utan att veta att man behöver de, de och de. Älskar sånt här! Och jag mår bra utav det.


Imorgon ska jag ner i stan med min mamma! Najs najs. Hon behöver lite annat att tänka på nu efter begravningen idag. Hon har tänkt mycket på mormor och morfar så de bästa sättet att få henne att tänka på annat är att umgås med sina barnbarn och sin dotter och vi älskar att vara med henne ;)


Nej nu ska jag in i duschen och sen lägga mig! har ju helt plötsligt en väldigt morgonpigg tös här hemma haha :)

Av Dénice - 9 november 2010 22:39

Haha min fantasi funkar inte idag haha! De är skrämmande. Men ibland så får man ju hjärnsläpp. De är vanligt med mig haha! De som känner mig vet om det   . Men sån är jag   


Idag har jag varit med mamma igen. Vi var ute och kolla på kläder till barnen som de kan ha när mamma fyller år och på julafton. De kan ju använda de kläderna två gånger i alla fall haha. Hittade en klänning till Felicia som jag avgudar inne på lindex. De är en sån MÅSTE ha. De var så vacker och en skit söt koft till det. Fan va de var snyggt. Hittade lite till Emilia också men inget sånt som jag verkligen fastnade för. Men vi kollade på bara på coop idag och de finns många affärer till och festen är inte försen den 26 så jag har lite tid på mig!


Sen hittade vi en klänning till mamma som verkligen skrek hennes namn. De hade passat henne perfekt men hon tänker inte köpa den om inte jag också handlar något nytt. Men tack, jag har skit svårt för att köpa kläder till mig så jag hoppas verkligen att hon har tålamod till att gå i stan och kolla haha! Jag tycker redan synd om henne. Men hon är nog ganska van haha!


Fixade begravningsblommar till mamma idag eftersom hon ska på begravning imorgon. De blev helt underbara och skitfina. Haha man har lite talang när de gäller blommor också! De är ju inte dåligt. Så nu ska mamma tydligen ha lite blommor på borden också när hon fyller år   Men de är bara kul!


Idag fick Emilia sin första hamburgare på burger king och hon ÄLSKADE det haha. Söta unge! Men hon tog bort brödet och åt bara köttet. Haha de kan man säga att de är pappas tös haha! Kommer bilder sen. Orkar inte lägga in de ikväll!


Men har gott om tid imorgon! Fick reda på att gubben ska jobba länge imorgon. Han börjar 7 imorgon och slutar runt 24. Fattar inte hur han orkar! Men de är hans val! Så vi får se vad som händer imorgon.


Nej nu ska jag kolla på tv en stund innan man förhoppningsvis kan somna! Är så trött på att man inte kan sova. De är så jävla drygt. Men de tar vi en annan dag haha!


Sov gott sötnosar   

Av Dénice - 8 november 2010 23:11

Den sista tiden har de hänt väldigt mycket så jag har helt enkelt inte haft någon speciell tid eller ork till att sitta vid datan! Ganska synd kan jag själv tycka men om tiden inte räcker till så vad ska man göra? De är bara till att fortsätta och se glad ut :)


Så vad är de som har hänt den sista tiden? Hmm ja de kan man fråga sig haha! Mycket på både gott och ont haha! Min mamma fyller som sagt snart 45 år och de ska vi fira en del :) Jag har fått använda min kreativa sida och fixat bordsdekorationer och lite annat smått och gott! Och de är sånt som jag verkligen älskar att göra. De är kul och mer speciellt. Ska ut med barnen en dag nu och plocka lite löv som ska torka och se om vi hittar några kastanjer. Om ni vet någonstans här i närheten av almgården där de finns mycket kastanjer, tipsa gärna! Tänkte eftersom de är höst nu så kan man ju använda sig lite mer av naturen (vilket man kan göra annars också såklart) Men jag älskar verkligen höstens färger. Tänkte även ta hem lite extra löv så kan man göra avtryck med Felicia :) Alltid roligt.


Jag har en väldigt aktiv snart 8 månaders bäbis här hemma. Usch snart är hon ingen bäbis längre. Tiden går så himla fort. Men varje chans hon får så är hon uppe och reser på sig och går längs med allt hon hittar. Väldigt mycket tid går åt till denna lilla tjejen :) Roligt men de går för fort.


Sen har de varit mycket besök lite här och var. Skönt att komma hemifrån och träffa människor som man inte möter så ofta! De är alltid lika roligt. Och sen är de ju aldrig fel med kaffe och kaka på det haha. De är bara pluspoäng. de är bara synd att man inte tar sig tiden lite oftare till att hälsa på människor. Ganska kasst av en själv får jag säga haha!


Sista tiden så har jag aktiverat mig mycket för att undgå mina egna tankar. Jag orkar inte tänka mer, jag orkar inte analysera mer, jag orkar inte gå igenom det igen och igen. Vill bara ha en paus ifrån allt. Funkar ibland men inte alltid tyvärr!


Nej nu orkar jag inte mer idag! Ögonen börjar att gå i kors haha :)

Sov gott alla   

Ovido - Quiz & Flashcards