feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under november 2010

Av Dénice - 7 november 2010 13:23

Jag vet om att jag inte har skrivt på länge och jag kommer inte att ge upp mig blogg. De är bara de att de har hänt mycket den sista tiden som har gjort att jag har stängt in mig själv och inte orkat göra något! Men nu börjar jag komma tillbaka igen och ska skärpa mig med bloggen!


men de blir inte något långt inlägg nu :) Ska göra fördigt barnen för att åka till gubbens pappas grav och sätta ett ljus och sedan iväg till en arbetskollega till gubben! Skönt att komma lite hemifrån en söndag! man får ju passa på när de är gubben som kommer med förslaget ;)


Har även beställt mammas födelsedagspresent nu! Jag är så jävla nöjd med den! Hoppas bara att det blir lika fint när jag får hem boken! Kommer om ca en vecka! Hoppas hoppas hoppas den blir lika fin som på datan om inte bättre ;)


Nej nu måste jag sätta fart! Annars börjar han bara gnälla på mig haha! Ha en underbar söndag mina vänner :)


Kommer ett längre inlägg ikväll! När barnen har lagt sig! Kan vara skönt att skriva av sig lite!

Av Dénice - 2 november 2010 23:17

Idag är en sån dag där jag verkligen har mått dåligt. En dag jag bara skulle vilja lägga mig under täcket och hoppats på att morgon dagen kommer snabbt.


Men man kan ju inte det! Så istället så såg jag till att jag hade folk runt mig hela tiden för att slippa mina tankar. Nisse kom en runda och de slutade med att vi gick till coop och åt lunch! Sen kom Pernilla upp på kaffe. Efter de hade gått så åt vi middag och sen gick jag ner till Pernilla haha :) Och när jag kom hem och skulle lägga barnen så var storebror här :)


Och när han gick kom gubben hem! Men nu kommer tankarna ikapp mig så jag ska gå och lägga mig istället. Skriver mer imorgon om vad de är som snurrar i mitt huvud. God natt och sov gott   

Av Dénice - 1 november 2010 09:22

Den sista tiden så har de varit så mycket som har hänt. Mycket som ska ordnas och få gjort på kort tid känns de som. De känns som om tiden inte räcker till.


På dagarna är jag bara med mina töser. De är lek och bus, mat, sova, byta blöja, mer lek och bus och mycket mer. Man hinner inte så mycket annat! Om man tycker de är mycket jobb med ett barn så pröva med två haha. Men jag gnäller inte. Jag älskar mina barn och alla stunder jag får med dem. Emilia har blivit så aktiv nu på kort tid. Hon är verkligen inte kvar på samma ställe som man sätter henne haha. Och idag har hon rest på sig redan 3 gånger. Om man inte är i rummet och man hör henne gnälla så har hon rest på sig och vet inte hur hon ska göra nu! Söta unge.


Jag har äntligen varit och fixat mig ett nytt leg! De var på tiden haha! De går ut idag och jag fick mitt nya i fredags! Gubben fick ju även fixa sitt pass nu eftersom han ska åka iväg i januari. Vart han ska åka vill jag inte säga än! Vet inte om jag får berätta de. Så de är säkrast att vara tyst om de än så länge tills jag har pratat med honom om det. MEN han ska vara borta i 8 DAGAR!!!!! Fattar inte hur jag ska överleva haha. Jag hatar att vara själv och kan inte somna när han inte är hemma. Men de får ju gå för jag unnar han denna resan, de gör jag verkligen fast jag gnäller haha. Men gnälla måste man ju få göra ;) De är man rätt till som kvinna haha ;)


Jag har även varit duktig och ringt min farmor. Jag förklarade allt som har hänt den sista tiden och bad om ursäkt för att jag inte ringde som jag lovade. Och hon förstod och sen blev hon arg på alla dessa läkare. Min farmor har temprament haha. men vi bokade in att vi ska träffas den 20 november :) De ska bli kul!


Sen fyller min mamma 45 om ett par dagar! eller ett par dagar är kanske fel att säga haha. Hon fyller år den 23 november. Och jag har hittat den bästa presenten till henne :) En fotobok med bilder på oss alla och typ små brev från människor som står henne nära! Den är helt underbar :) Jag är så nöjd och jag vet om att hon kommer att ÄLSKA den. Men lokalen är bokad, gästerna är inbjudna, maten har börjat inhandlas, spriten är beställd och dekorationerna är snart klara :) Kan ju bara göra ca en om dagen eftersom jag återanvänder Emilias barnsmatsburkar! Man kan verkligen använda de till mycket haha!


nej nu orkar jag inte skriva mer utan ska göra färdigt mammas present och sen fixa lite här hemma. Komma på någon middag också haha!

Ovido - Quiz & Flashcards