feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 2 april 2011

Av Dénice - 2 april 2011 21:43
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 2 april 2011 21:18

Blev tyvärr ingen uppdatering igår eftersom vi städade och sen gjorde vi oss klara för att gå ut och äta :)


Igår fyllde hjärtat år och vi firade rejält på dagen och gjorde något som han älskar att göra haha. STÄDA OCH TVÄTTA ;) Haha inget roligt men de måste ju göras det också samt att vi har skjutit upp de hela veckan :) På kvällen gick vi ut och åt tillsammans på södervärns krog! Maten är skitgod där och under tiden så passade mamma shaggy till oss :) Så de blev lite kaffe innan vi åkte hem :) Jättelugnt och skönt :)


Idag tog vi de lugnt tills Emilia hade sovit middag och sedan åkte vi ut i bokskogen och gick en runda :) En massa mys, prat och bus med barnen! De kan ju inte vara bättre än så :) Nästa gång så ska vi ta med så vi kan grilla lite korv och sånt :) Helt underbart att komma ut såhär :) Sen blev de middag på McDonalds för vi smarta föräldrar glömde ta fram något innan vi körde haha :) Men barnen älskar ju de så de var ingen fara :)


Nu på kvällen fick hjärtat ensamtid med Emilia och jag och Felicia gick ner till Pernilla en stund :) Supermysigt :) Kaffe och lite skitsnack :) Alltid najs!


Nu sitter vi fortfarande och tittar på tecknar med Felicia! Men hon ska snart i säng hon också! Klockan är ju snart 22 :) Men de är ju ändå lördag :)


Imorgon hoppas vi på skönt väder! För då blir de någon utflykt till en lekplats. Så vi hoooooooooppas på fint väder imorgon igen!

Av Dénice - 2 april 2011 21:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards