feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Dénice - 14 april 2011 13:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 14 april 2011 13:32

Jag är så lycklig just nu! Allt börjar verkligen gå på rätt håll! Känner mig lyckligt lottad! Har så underbara barn, sambo, familj och vänner! De kan ju inte bli bättre! Allt känns så bra just nu och jag hoppas att lyckan håller i sig!


Är så skönt att ha er alla i mitt liv! De gör att man bara kan resa sig ifrån all annan skit som folk försöker med och bara borsta av sig! Här har gått många sjuka rykten om mig på almgården och jag bryr mig verkligen inte. Jag reser mig upp nu och säger jag skiter i er, allt ni någonsin kan komma på för jag vet själv vad som är sant! Ni kan försöka trycka ner mig men de går inte! I don't give a f*uck about you! Och de är så jävla najs att känna så här!


Idag så ska vi ner på dagis och påskpyssla! Vi skulle gjort något för ett tag sedan men de blev tyvärr inte de med tanke på att vi höll på med allt till barnkalaset så idag ville Felicia så gärna att vi skulle göra de och de var ju självklart! Så snart måste man göra sig klar och gå ut med hunden och lite sånt! Detta kommer bli mysigt! Sen får vi se om de är COPE på dagis idag då! Var ju inget förra veckan! för de skulle ha möte eller vad de var!


Nej nu ska jag försöka klä på min speedade 1 åring haha! De tar tid och energi haha! För hon klarar sig utmärkt med bara blöjan haha!


Ha en underbar dag! För de tänker vi ha   

Av Dénice - 14 april 2011 13:30

Nettan: haha jag pratade med Linnsan igår och hon berättade glatt att hon skulle få en kanin om hon skötte om cici riktigt bra och att hon sparade en del pengar själv och hon var överlycklig! för hon hade redan jättemycket pengar haha! Söta unge ;)


Åse: Nej de har jag inte gjort. Pratade med 1177 igår och de sa samma sak så vi ska boka en tid på vc så får vi se vad de säger!

Ovido - Quiz & Flashcards