feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 16 april 2011

Av Dénice - 16 april 2011 22:07

Dagen började med lite familjemys innan gubben skulle iväg och hjälpa chefens son! Sen fick vi här hemma de underbara nöjet med att tvätta haha! Men de gick bra och allt blev rent haha! Felicia var även ute med Linn själv en stund på gården och de hade gått jättebra!


Sen var de bara upp och byta om snabbt som fan för 14,30 så skulle vi åka med Pernillas pappa bort till hennes mamma och äta födelsedagsmiddag för Pernilla! Super god mat! Jättetrevligt!


När vi kom hem så var de upp och hämta Shaggy som hade varit själv hemma! Jimmy hade varit ute med honom en runda innan vi kom hem och han hade varit super duktig och inte gjort något alls medans vi var borta! Duktig vovve! Är så stolt över honom!


Vi var ute en stund så att han fick springa av sig och busa lite! Linnsan var också med oss :) Sen gick vi upp till Pernilla en runda igen! Musik och en massa bus! Rolig kväll haha ;)


Nu sitter jag i soffan och börjar undra vart sambon tar vägen haha! Nu är de fan på tiden att han kommer hem haha! Så här länge kan man ju inte vara borta ;) nej skämt åt sido! Ska snart lägga mig i sängen och sätta på en film och bara ta de lugnt! Är helt slut nu!


Sov gott!  

Ovido - Quiz & Flashcards