feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 18 april 2011

Av Dénice - 18 april 2011 21:35
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 18 april 2011 21:23

De var helt underbart att vakna imorse! Såg solen skinna så jag satta på kaffe och satte mig på balkongen och tog en kopp kaffe och en cigg innan jag väckte barnen och de var helt underbart! Vet inte hur länge jag har längtat efter denna dagen! Och nu hoppas vi och håller tummar och tår att detta vädert ska få stanna! De är ju detta man har gått och längtat efter heka denna kalla vintern! Najs   


Så idag har de varit skit skönt! vi har varit ute i 6 timmar! Först fick vovven stanna hemma i tre timmar. Vi har ju börjat öva lite på att han ska lära sig att vara själv hemma när jag förhoppningsvis också hittar ett jobb! Och på dessa tre timmar hade han inte gjort något! Jätteduktig! Men sen när vi är på väg ut så sätter han sig och pissar nere i trappan ca 5 steg från dörren! Men va fan?!?!?!?!?! Kunde du inte hållt dig lite till? Men vi får testa igen! De tar ju lite tid men man ska vara glad för de han gjorde bra   . Så de har blivit mycket beröm idag! Han har varit super duktig!


Kvällen var lugn! jag fryser som fan och är helt slut! Hoppas, hoppas hoppas att jag kan somna i normal tid idag! Hoppet är ju de sista som överger en haha.


Nej nu ska jag glo på csi och sen blir de sägen för att glo på BB innan man försöker sova! Ha de gött och sov sött   

Ovido - Quiz & Flashcards