feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Dénice - 24 april 2011 22:12

Har inte blivit någon uppdatering nu! Har knappt varit inomhus eller hemma dessa dagarna! Jo de blev en kort från mobilen när jag var på jävligt dåligt humör! Vad de handlade/handlar om tänker jag inte gå in på. Lite för privat för att skriva på en blogg! Vissa saker håller jag för mig själv  


Men en liten uppdatering för man ju göra idag tycker jag ju! Har man ju lite att göra under alla reklamer på tv. De är ju helt sjukt att de kan klämma in så många reklamer på kort tid!


Långfredagen:

Hade en lugn morgon! Lilly ringde! Flabbade lite och sen slutade det med att Lilly tog med sig Felicia till en lekplats. Felicia fick själv välja och blev jätteglad! Så jag fick lite lättare att städa! Emilia somnade också så de gick väldigt lätt att städa    Och de är skönt när de väl händer haha! Sen blev de en promenad till coop för att handla till kvällens grillning och lite annat som man alltid behöver!


Kvällen var skit trevlig! De var min älskade familj, Pernilla med sin familj, Nettan med sin familj, Belinda med sonen och en vän och Lilly och jimmy. Vi hade skit kul! God mat, trevligt sällskap och en massa roligt haha! De är verkligen en perfekt kväll! Sen följde Jimmy och Lilly med hem och vi satt och spelade uno en stund! Spelade inte färdigt haha för vi blev för trötta! Men de tar vi en annan kväll!


Påskafton:

Började med en lugn morgon med lite bus, dusch och bad! För denna dagen bjöd på middag hos farmor och farfar i Ystad. Vi blev lite sena tyvärr! Var tvungen att sticka till Eko för att handla sandaler till Emilia! De hon hade som hon bara har använt 2 gånger skavde emot hennes ben så de blev sår så de kan hon absolut inte ha! Så vi stack dit och de blev vars ett par skor till barnen! De blev glada! Sen hittade jag en liten blomma till farmor   . Fast hon blir sur på mig så vill jag ge henne något litet eftersom de bjuder alltid på mat när vi kommer! Så de blev familjen och Anders och Linda som åkte dit idag!


En riktig påskmiddag med kalkon! och de var underbart gott! Sen gick farfar ner och gungade med Felicia och de slutade med att vi alla satt på gården så vi valde att fika där nere i solen istället och de var jättemysigt! Massa prat och mys i solen! Alltid lika trevligt! Bokade inte in en träff denna gången! De har fullt upp framöver så vi skulle höras av och boka in en tid istället när de såg att de hade en dag ledig!


Sen på kvällen så spelade vi monopol med Anders, Linda, Lilly och Jimmy! Jimmy var dryg som fan så man tappade lusten lite grann, men de gick bra ändå! Kom inte sist i alla fall! Och de är de viktigaste haha! Men trevligt var de!


Påskdagen:

Idag tog vi de ganska lugnt igen på morgonen haha! Stadigvarande här hemma   . Sen kom Lilly och kort därefter så kom Stoffe! Vi bestämde oss för att åka till en temalekplats och denna gången blev de den vid stadsteatern! Och de är helt okej! Har varit där en gång innan! Vi ska ju försöka kolla in de flesta av de är vår tanke! Nu har vi varit på sagolekplatsen (statsbiblioteket), spindellekan (pilsammsparken) och Bondgårdslekan (Videdal). Vi har en del kvar haha för där finns 20 stycken tror jag de är i malmö!


Sen blev de grillning när vi kom hem tillsammans med Lilly och Jimmy! Alltid lika trevligt! En lugn kväll och barnen har fått leka av sig! Träffade Erika med man och barn! Även Nettan, Danne och Linn en lite stund precis innan vi skulle hem!


En hemsk sak hände här idag! De hittade en avliden människa vid dammen här på baksidan! Någonstans läste jag att de var en 24 årig kvinna! Fy fan va hemskt! Där var skit många poliser, ambulanser och brandbilar! Man blir ju lite nojjig!


Så vad har morgondagen att erbjuda? Ja de blir tvättning i alla fall! Sen måste man ju som alltid gå ut om de är fint väder! Gubben ska iväg en runda och sen ska vi tömma vårt sovrum som de äntligen ska fixa till på tisdag! Så de blir nog bra!


Nej nu ska jag kramas med gubben och sedan sova! Sov gott med er   


 

Ni är mitt allt och jag älskar er mer än något annat!


Ovido - Quiz & Flashcards