feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 28 april 2011

Av Dénice - 28 april 2011 10:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 28 april 2011 10:23

Hela denna veckan har varit lugn! Mest varit ute och sen har ju Felicia varit på dagis! De mårlar ju om vårt sovrum här hemma och jag är kanske lite små löjlig men jag vill inte lämna lägenheten när de är här! Jag tror säkert de inte hade gjort något men jag är nojjig haha! Men de gör inte så mycket! Lillan somnade precis och Flisan är på dagis så de är helt okej!


Igår kom vi bort ifrån Almgården lite! Vi följde med Lilly och promenerade bort till hennes mamma! Skönt som fan att komma ut och gå lite. Felicia var enormt duktig och gick hela vägen dit och hela vägen hem! Visst de var lite gnäll men hon var super duktig! Är så stolt över henne att hon orkade gå så långt! Hon är ju ändå bara 4 år! Vi satt där en stund och pratade med hennes syster, drack lite kaffe och hundarna fick busa! Deras hund är en av de ballaste hundarna jag har träffat haha! Han hoppar upp på bordet och snor papper ifrån kakorna haha! Coola hund!


Var hemma vid 7 tiden så de var lite sent men de blev middag och sedan sängen för barnen! De var helt slut när vi kom hem så de åt inte speciellt! Men de är ju inte så alltid som tur är! Och imorgon är vi ju lediga så vi kan sova lite längre!


Igår hörde hjärtat glassbilen! Och började med att han ville ha glass så jag och Lilly fick stressa ner som fan haha! Men vi hann till glassbilen och de blev lite blandat! Alltid gott med glass och man sparar ju en del pengar på det ;)!


Måste rekomendera Algensbilar strut! Den var skit god! haha!


Haha nej nu ska jag ta en cigg och en kopp kaffe på balkongen och bara ta de lugnt medans lillan sover :)

Ovido - Quiz & Flashcards