feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Dénice - 4 april 2011 21:49
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 4 april 2011 21:38

Dagen började med att lämna den stora tjejen på dagis! Och hon var överlycklig för hennes favvo fröken var frisk igen! Nu förstår jag ju varför hon har tjatat om honom :) Sen var de bus med lillan som stod på schemat :) Kändes lite tomt här hemma idag eftersom hjärtat har varit sjukskriven i 2 veckor och idag så började han jobba igen! Men som tur är så vänjer an sig snabbt!


Sen kom Lilly :) Vi gick och handlade och stannade på lekplatsen på Höja en stund :) Lilly busade med barnen och jag satt och skrattade haha :) Sen handlade vi innan vi gick hem igen! Bjöd lilly på mat och hon stannade och höll mig/oss sällskap hela kvällen!


Haha vi har haft skit kul! Lite smurfparty, målade naglar och en massa hjärtliga skratt! En verkligen underbar måndag som påminner mig om att livet är underbart och vi går emot ljusare tider! Livet är helt jävla underbart och de är dagar som dessa som verkligen behövs ibland!


Så tack lilly för en underbart rolig dag! De var något som jag verkligen behövde just nu!


Nej nu ska jag lägga in bilderna på fejjan och sen blir de BB innan sängen! Älskar min familj och mina vänner! Ni är helt underbara! Glöm inte det ;)

Ovido - Quiz & Flashcards