feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Dénice - 20 april 2011 21:51

Nu kommer mitt hjärta äntligen hem igen! Kommer om ca 10 min så istället för att krypa ner i soffan blir de till att pussas med gubben haha :) Livet är underbart   -


Fokusera på nuet, imorgon är en annan dag   


Sov gott min vänner   Imorgon kommer ytterligare en underbar dag i solen   

Av Dénice - 20 april 2011 21:39

Är helt slut i huvudet och kroppen idag så jag kommer inte på ens rubrik! Men ibland så är de ju så!


Vi har haft två underbara dagar i solen! De är så skönt att komma ut och bara njuta av de fina vädert med kaffe och en massa människor att prata med! Nu är äntligen våren här och de är najs :)


Igår övergav gubben mig för chefen haha! De skulle iväg och kolla på något golv eller vad de var :) Haha förstod inte ritkigt vad de skulle göra! De tycker de är kul och de tillhör ju jobbet så de är ju klart att han ska åka fast man gnäller haha! Men de har man ju rätt till att göra ibland :) De är ju vår plikt haha ;)


Så nu sitter man här och är skit trött! väntar på att mannen ska komma hem osv. Måste hålla mig vaken så att jag kan gå ut med Shaggy innan vi lägger oss! Han har varit hemma själv idag också och var superduktig :)


Nej nu blir de snart BB och jag ska krypa ner i soffan!!!


DET BÄSTA PÅ LÄNGE. DE SKA ÄNTLIGEN FIXA VÅRT SOVRUM! DE VAR FAN PÅ TIDEN! FATTAR INTE ATT ALLT SKA TA SÅN TID HÄR MEN NU ÄR DE ÄNTLIGEN PÅ GÅNG! TISDAG KLOCKAN 10 :) LÄNGTAR FÖR DE SER FÖR JÄVLIGT UT HAHA

Ovido - Quiz & Flashcards