feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 8 september 2010

Av Dénice - 8 september 2010 14:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 8 september 2010 14:13

Jag tror inte där finns någon som vill gå på soc egentligen, med udantag för såna som verkligen inte vill jobba. De flesta vill ha ett jobb och tjäna sina egna pengar och går inte ner på soc för att be om hjälp för att de är kul utan för att de verkligen behöver det.


Och de jävla soctanterna där nere tror att de är gud eller någon som kan leka med människors liv hur de än vill. De är fan skrämmande. När man väl söker hjälp för att man behöver det så hjälper de inte en. Detta kommer att bli en artikel i tidningen och de ska jag se till. och den jävla kärringen kommer inte att ha sitt jobb kvar när jag är färdig med henne.


Jag fattar inte vart sverige är på väg. De blir fan bara sämmre och sämmre för var år som går. Är de inte meningen att man ska få hjälp längre? Där finns såna jävlar som har gått på soc hur länge som helst och bara kan fortsätta med det hur längre de vill verkar de som utan att behöva göra något men sen när en människa som ber om hjälp får inte hjälp? En människa som söker jobb för fullt, går regelbundet på af, får akassa men inte tillräckligt för att de ens ska täcka hyran. De kan inte få hjälp? Jag får inte ihop det i mitt huvud. sen finns där till och med soctanter som vill att man ska ljuga om vissa saker. Är de rätt? Fattar inte vart detta ska sluta?

Av Dénice - 8 september 2010 09:03

Det är fan skrämmande om hur vi svenskar blir behandlade i vårt eget land. Har man jobbat hela sitt liv och skönt sig själv. Sen blir man av med sitt jobb pga att de lade ner och man behöver gå till socialen för att klara hyran så får man bara avslag. Nu har hon fått tre avslag och denna gången är för hennes bil som är värd 1000 kr. De tycker att hon ska sälja den! VAD HJÄLPER DE NÄR MAN HÅLLER PÅ OCH BLI VRÄKT? Hur fan kan de gnälla på den bilen när en mamma med ett hemmaboende barn blir vräkt? De är helt jävla sjukt. Får de verkligen fungera så här? Man blir fan rädd!


Fy fan för socialen på södra innerstan! Ni är fan inte mänskliga!

Ovido - Quiz & Flashcards