feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 13 september 2010

Av Dénice - 13 september 2010 20:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 13 september 2010 20:41

De senaste dagarna har jag känt mig helt frånvarande och jag har inte orkat att göra mycket! Inte ens blogga! Men de blir väl bättre snart hoppas jag! Orkar inte må som en kratta hela tiden!


Helgen var lugn. Storebror var också här och vi satt och spelade lite kort och åt god middag! Ibland så blir maten ganska god som man gör. Haha man kanske har lite talang i köket   .


Emilia blir 6 månader imorgon   .Var har tiden tagit vägen? Jag fattar ingenting. Min lilla tös börjar bli stor. Men alla barn ska ju bli stora fast man inte vill haha.... Idag var jag nere och vägde och mätte henne. Hon vägde 8334 gram och var 65 cm lång. De visade sig att de har mätt henne fel förra gången så jag bli lite irriterad men de finns inget att göra åt de nu.


Tänkte bara säga att de som vill får gärna lösenordet om ni vill ha det. Lägg i så fall till en komentar med er mailadress så skickar jag det dit   . Där är någon som jag inte vill ska läsa de inläggen för de bara gottar sig i ens problem och det pallar jag inte med.


Nej nu ska jag in i duschen. Ha en mysig kväll!

Ovido - Quiz & Flashcards