feliciaemiliasmamma

Alla inlägg den 27 september 2010

Av Dénice - 27 september 2010 10:49

Nu vecka, ny dag, nya utmaningar :) Eller vad är de man säger? Synd bara att de är måndag, hatar verkligen måndagar haha. Men de är ju en del av vecka så man får ju acceptera det haha. Så vad har denna dagen att erbjuda? Ja först så ska man ju betala räkningar som är så jävla drygt. Hatar denna biten varje månad haha men de är jag nog inte ensam om. Men de måste ju göras de också!


Felicia är på dagis idag. Hon var överlycklig imorse med tanke på att hon gick ju bara en dag förra veckan eftersom de hade stängt i torsdags. Tycker de är lite konstigt. För jag pratade om de om hur man gör om jag ligger inne med Emilia på barnakuten om man kan lämna Felicia pappas tider på dagis? Men då sa de att man hade varit tvungen att ta bort någon dag sen för att de skulle blir rätt med timmar. Men varför fick då Felicia inte gå på dagis ons eller fre förra veckan när de tog bort en dag för henne? Låter lite skumt men jag har sagt att jag inte ska bråka mer med dem på ett tag! Man ska nog vara lite snäll i alla fall haha :)


Nu hoppas jag verkligen att jag får min vagn idag för annars vet jag inte vad jag ska göra. Behöver verkligen en vagn nu och jag hatar verkligen att de blev så här. Skulle ha beställt den tidigare ändå. Men de är inget man kan göra åt den saken nu men de är ganska jobbigt. Så nu väntar man och ser om de kommer något med posten eller sms. Hoppas verkligen det. De hade gjort denna dagen till en underbar dag haha :)


Nej nu är lillfia vaknat! Så nu får hon komma upp och busa med mamma :)

Ovido - Quiz & Flashcards