feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under april 2011

Av Dénice - 13 april 2011 15:11

Imorse vaknade vi ca 8.30 vilket betyder SOVMORGON i denna lägenheten och de är de bästa som finns! Man känner sig alltid lite piggare när man får sova ut lite! Kunde ju som vanligt inte somna igår som vanligt! Men sånt är livet! så idag känner mig sig lite piggare!!   


På morgonen precis efter vi hade gått upp så kom Linda på besök! Skulle hjälpa henne att välja en klänning till hennes systers bröllop men gjorde de bara svårare för henne haha! Men den klänningen är skit söt   .  Sen kom Pernilla också upp och drack kaffe. Alltid trevligt   . Och sen kom Lilly och våldgästa mig haha! Alltid trevilgt med mycket folk   . Men i och för sig så är hon ju fortfarande kvar haha! Hon ska strax iväg och shoppa haha!


Sen är de min tur att åka och handla haha! Blöjor och sånt roligt   .


Måste bara säga att jag har världens bästa lillebror! Är så otroligt glad för att jag har honom i mitt liv och jag är otroligt stolt över honom! Älskar dig   


Nej nu pallar jag inte mer! Kanske kommer ett inlägg senare ikväll   

Av Dénice - 12 april 2011 17:25

Just nu håller jag på att laga mat! Idag testar vi något nytt igen   . Fisch and chips, ska bli kul och se hur de smakar! Man vet ju inte försen man har smakat men de är ju fisk så de måste väl vara gott haha! Men de är ju inte det nyttigaste precis haha! De är ju friterat alltihopa haha! Men de blir nog bra!


Så nu sitter jag och väntar på att fritösen ska bli varm någon gång! Känns som en evighet innan den blir klar haha! Men de kan ju också vara för att nu är jag j*vligt hungrig haha!


Jag håller på att bli knäpp när de gäller Emilias mage. Jag fattar inte det! Hon bajsar flera gånger om dagen och de är alltid löst! Och de har varit så här i två veckor nu och jag har testat de knep jag kommer på! Gett vätskeersättning istället för bara vanlig dricka, blåbärspuré och lite andra små saker men de hjälper inte! Så jag ska ringa sjukvårdsupplysningen sen och se om de har några tips och råd till mig innan jag blir helt knäpp för så här kan hon inte ha det. De är jobbigt för henne med för hon blir röd och irriterad där nere och de gör ont på henne! Ni har inte något tips och råd att ge?


Annars har dagen varit lugn! Är trött som f*n idag! Emilia har vaknat minst en gång i timmen inatt och de tar verkligen på krafterna när man inte får sova. Vet inte vad de har varit med henne för de har räckt att jag har gått in där och gett henne nappen och pillat henne lite i håret och sen har hon somnat igen! Så de resulterar i en väldigt trött mamma och en extremt gnällig liten tjej! Men förhoppningsvis så blir de bättre inatt!


Lilly var också här en stund på kaffe! Tur de för annars hade vi väl sovit bort hela dagen! Så de blev kaffe och lite skitsnack, alltid najs! Speciellt i detta tråkiga vädert!


Nej nu är fritösen äntligen varm! Ha d gött!

Av Dénice - 12 april 2011 12:09
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 12 april 2011 10:38

Igår var de verkligen underart väder och när min huvudvärk hade lagt sig så gick vi ut på baksidan där nog halva almgården var haha! Nej men väldigt mycket folk! En ny lekplats ju haha! Nej men de var väldigt treviligt. Mycket bus, kaffe och en del snack :) En mysig dag!


Sen var hjärtat iväg en stund på kvällen och vi var ute till 19 ca så de var hem, äta, duscha och sen lägga barnen! De var helt slut med båda somnade med ett leende på läpparna och de är underbart :)


De är helt underbart att sommaren är på väg och att man nu kan vara ute mer med barnen! Men idag är ju verkligen en annan saga. Jävla pisseväder men man kan ju inte hoppas på fint väder varje dag!




Av Dénice - 10 april 2011 11:29

Var meningen att jag skulle blogga i fredags men var helt slut så därför blev de ett sånt trevligt inlägg som de blev haha! Men tänkte att jag skulle uppdatera nu när lillan sover och gubben och stora tjejen åkte ner på jobbet för att byta däck på bilen!


Fredag: Tvättade som vanligt och de var mer tvätt än vanligt. Emilia var jätte gnällig hela dagen! Mår ju inte så bra! Där är något som inte stämmer med hennes mage! Men sen kom Nettan ner och höll mig sällskap i tvättstugan :) Emilia blev glad och somnade i hennes famn haha :) Sen var Nettan snäll och hämtade Felicia till mig och de slutade med att Felicia följde med Nettan och hämtade Linnsan och sen kom linnsan med hit :) Alltid lika mysigt  :) De lekte och fick kela med kaninen och linn var jätte glad! Hennes kommentar var bäst! Samtalet löd ungefär såhär:


L: Jag vill också ha en kanin!

J: Vad säger mamma om det?

L: Vet inte

J: Men ni har ju cici nu ju.

L: Ja men jag vill inte ha bara henne!

J: Okej men vad säger mamma om att skaffa kanin. De är väl hon som bestämmer.

L: Nej för nu vill jag ha en kanin!


Haha söta unge. Visste inte vad jag skulle svara längre. Sen kom lillebror, lilly och Emma. Vi hade en trevlig kväll! god mat och lite uno haha! Många skratt! Emma lånade soffan över natten   .


Lördag: Linda kom på morgonen   . Har ju inte träffat henne sen innan hon åkte utomlands och de var ju ett tag sedan! Hon kom med en massa paket till barnen och de blev jätteglada   . Massa fina kläder och en del leksaker och godis. Haha ja d'r var hur mycket som helst! Även jag fick ett paket    haha! Ett jättefint fotoalbum ifrån sri lanka och en te sort. Ska bli intressant och testa det. Tack så jättemycket för allt! Du är för snäll!


Sen åkte vi till Skånes djurpark vilket var första gången för barnen och även för mig! Och de var helt underbart! Skit kul att vara där och se alla djuren! Tyvärr så var där många djur som saknades eftersom de inte är så varmt än men vi köpte årskort eftersom de kostade bara 20 kr utöver inträdet så vi kommer lätt att åka dit fler gånger i sommar! Underbart ställe! Men nästa gång tar vi med så att vi kan grilla istället för jag köper aldrig mer mat där. Svindyrt och man fick kall mat! Men allt annat var bra   . På kvällen var Anders och Linda här! Gubben somnade på soffan haha! För mycket frisk luft kanske? haha men vi hade trevligt ändå!


Idag står de Åkarp i kalendern och de innebär mys med faster och kusinerna! Vilket båda barnen är glada över! Eller ja Emilia förstår ju inte riktigt de försen vi kommer dit men ändå! Så om jag förstod Nina rätt så skulle de bli några spett som skulle grillas! Låter super gott! Jag är rätt kräsen när de gäller visa maträtter men hos Nina och Kisen har jag verkligen smakat allt och har inte klagat på något tror jag haha! De är väldigt duktiga i köket båda två   .


Nej nu ska jag in i duschen så att i alla fall jag är klar! Sen blir de Emilia och sen får de två duscha när de kommer hem! Shaggy är ju faktiskt färdig redan haha! Han fick en dusch igårkväll! Haha   


Önskar er alla en underbar söndag i detta härliga vädert!



Av Dénice - 9 april 2011 00:33

Haha de blir inget bloggande idag för jag är skit trött ;). Så jag vill bara säga god natt och sov gott <3

Av Dénice - 8 april 2011 00:11

Har svårt för att somna som vanligt. Är trött när jag lägger mig men när jag väl lägger huvudet på kudden så börjar tankarna snurra. Men så kommer de ju till att vara ett tag. Men sånt är livet ibland. Idag har vi haft mysdag här hemma. Efter frukosten gick vi ut med shaggy och gick och handlade. Blev vars en kaka till barnen som de fick när jag drack kaffe :). De var ju snälla och duktiga i affären och sånt belönas :). Vi börjar bli bra på detta :). Helt underbart vilka förändringar man ser hos dem. Och de är så underbart :). Sen kollade vi på film och myste innan de var dags att gå ut med hunden igen. Emilia mår inte alls bra iheller så jag hoppas verkligen de blir bättre snart. Hennes mage är helt ur balans och har varit de ett par dagar nu. Imorgon får vi testa blåbärspure och se om de funkar. Stackars tös. Idag blev de ingen cope på dagis. De skulle ha möte så de var lite synd. Men de är väl nästa vecka. Imorgon blir de att tvätta igen. Tråkigt men sant. Tur där fanns tid imorgon. De behövs verkligen. Och helgen är fullbokad :). Underbart <3. Utflykt på lördag och mys med familjen wittingfors på söndag :). Nej nu ska jag slå ett öga på CSI som börjar och se om man inte kan få sova lite. Imorgon blir de fullt upp som vanligt. Blir tyvärr tvätt och städdag önskar att Emilia hade mått bättre så vi kunde åkt till Trelleborg och träffat min "syster" istället men de fick vi tyvärr avboka. Vill inte riskera att smitta de med något. Saknar henne som fan men snart är de väl slut på sjukdommar och möten hoppas jag så vi kan ses <3. Saknar dig sötnöt! Sov gott alla för de ska jag försöka att göra

Av Dénice - 6 april 2011 10:06

Är trött som fan idag. Jag fattar inte de. Varje gång jag måste ställa klockan på kvällen så har jag skit svårt för att somna och de slutar med att man blir skit trött dagen efter! Tråkigt som fan men inget man kan göra åt de. Ska sätta på kaffe nu så kanske man piggnar till lite i alla fall :)


Blev ingen uppdatering i bloggen igår! Tänkte inte alls på det och sen var jag själv med lillan hela dagen så de är inte så lätt att sitta vid datan alltid. Felicia var hos mormor hela dagen igår :) Mormor hade lovat henne de och igår blev de av! Felicia var jätteglad :) Så jag och lillan myste och var hos Pernilla på lite kaffe. Annars så var vi bara hemma och busade :) fick även sålt bilbarnstolen igår av en vän till Pernilla :) Skönt att den också är borta!


Någon är även intresserad av hatt och sko hyllan! Hoppas att den också blir såld :) Så att man kan bli av med lite saker nu! Och jag kan köpa min barnvagn haha! Är helt förälskad i den ;) Den är ett måste :)


Nej nu ska jag busa med lillan innan hon ska nanna middag! För hon vill sova redan nu haha! Hon är lika trött som sin pappa!   

Ovido - Quiz & Flashcards