feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under september 2010

Av Dénice - 21 september 2010 16:02

Idag fick jag min vagn såld :) Och den nya är beställd haha :) Här går de undan! Min vagn ska emigrera till västerås haha :) ska skicka iväg den på torsdag :) Sorligt men sant! Har trivts med vagnen jättemycket men känns inte speciellt lönt att ha den eftersom Felicia går så mycket som hon gör! Så jag får den nya vagenen senast fredag :) wohoooo :)


Idag opererades Nettan! Hoppas verkligen att allt har gått bra med henne! Kan inte sluta tänka på henne :) Hoppas hon hör av sig ikväll!


Tänker även på dig Lena! Kan tänka mig att denna dagen är skit jobbig för dig! Som tur är har du dina underbara barn & barnbarn som finns där för dig!


Nej nu ska jag städa vagnen och lite sånt! Sen får man ju ta tag i hemmet. Ser för jävligt ut nu efter att man inte har varit hemma! Men nu börjar man att bli normal igen haha (så gott de nu går). Så man har lite att göra :)

Av Dénice - 20 september 2010 21:36

de dagar innan vi fick veta vad de var med Emilia var de värsta i mitt liv. Jag hoppas verkligen att jag slipper att uppleva det fler gånger. Mina älskade barn!


Nu är jag över nojjig, känns som om man kollar tempen på Emilia ca 100 gånger om dagen. Är så rädd för att de ska bli värre. Att hon ska få feber igen och vi måste åka in med henne igen! Jag hoppas ju verkligen inte det!


En annan sak är att jag hoppas verkligen att vagenen blir såld nu! Har två som är intrsserade :) Vi får se :)


Har inget vettigt att skriva just nu! Mår inte så jättebra just nu precis! Tror de är min tur att bli sjuk :/

Av Dénice - 19 september 2010 11:11

Dessa dagar har varit de värst på väldigt länge. Fy fan jag vill verkligen aldrig att något sånt här ska hända igen! Men jag börjar ifrån början!


I onsdags (15/9) fick Emilia lite feber, tänkte inte så mycket på det eftersom hon är i den åldern där de börjar få tänder. Hon fick lite alvedon innan vi gick och lade oss!


På torsdagen (16/6) Hade hon fotfarande lite feber. Fick alvedon och den gick ner lite så vi valde att gå ut en stund, eftersom Felicia var ledig ifrån dagis idag. När vi kom hem vid ca 16 tiden så tog jag upp Emilia ifrån vagnen och hela ungen var skit varm. Tog tempen och hon hade 40,6 grader. Fick panik, i med alvedon och tog kalla handdukar och lade över hennes huvud. Jimmy fick kolla henne och jag ringde till sjukvårdupplysningen. De sa till mig att ringa VC för att få en tid till att kolla upp henne. Febern oroade inte henne men eftersom hon inte ville äta så ville hon att vi kollade upp de direkt. Ringde VC och berättade som de var! De började först med att de inte hade någon tid eftersom klockan var närmre 5. Jag fick böna och be och till slut kunde de pressa in mig. SÅ de var på med kläderna och bort till VC. Där vissade de sig att hennes sänka låg på 79 och läkaren kunde inte hitta något fel på henne så han skickade oss med remiss till barnakuten.


Väl inne på barnakuten fick vi komma in på ett rum ganska snabbt och Emilia skulle lämna ett urinprov. Verklígen inte lätt när ett barn inte vill äta eller dricka men nu verkade som om hon fattade att hon var tvungen att dricka och tömde flaskan. Duktiga tösen! När läkaren väl hade undersökt hennes så sa de att vi skulle bli inlagda. Och hon skulle få en kanyl när vi kom in på rummet för att kunna ge henne antibiotika. Vi kom in på rummet ca 21. Mamma åkte hem och larsson kom tillbaka efter att ha varit hemma och hämtat saker till oss.


ca 23 kom de in och satte på bedövningsplåster på Emilia och sen skulle de dröja ca 1 timme innan de kunde sätta kanylen. Men när allt var färdigt och Emilia äntligen fick lägga sig för att sova så var klocka 01.45 Emilia var helt slut och sov men jag kunde inte sova. Bara lade och tittade på henne och höll hennes hand hela natten.


På morgonen kom läkaren. De pratade mest om vad som kommer att ske efter vi har blivit utskrivna men de var som jag sa till henne att de kan vi ju ta när vi får åka hem. Just nu vill jag veta vad de är som är fel och hur hon kan bli frisk. De undersökte och sa att de återkommer senare. De sa även att vi skulle kunna åka hem imellan Emilias antibiotika tider. Men när man sen pratade med sköterskan så var de en helat annan sak och så fortsatte det hela dagen. Sen när kvällspersonalen började så fick vi äntligen lite svar. Vi fick åka hem i ca 4 timmar så att jag fick hämta lite kläder och sånt! Skönt att få komma hem!


Sen var vi tillbaka på kvällen igen! Emilia sov knappt något på hela natten och hon verkade som hon hade ont någonstans. Försökte prata med sköterskan om det och de sa att de var nog ingen fara.


På morgonen när sköterskan skulle ge Emilia antibiotikan tyckte hon att de var konstigt att hon skrek så mycket när hon bara sprutade in koksaltslösning. Så hon tog bort bandaget och kollade och de så verkligen inte bra ut plus att nålen hade böjt sig. Och de kunde ha med att göra att hon har skrikit hela natten. Visste ju att där var något som inte stämde. På med ny bedövningskräm och vänta.


Sedan kom läkaren och hon sa inte så mycket. Bara att de skulle ta fler prover och kolla upp de andra provsvaren och har hennes värden sjunkit så fick vi åka hem. Någon timme senare kommer de in med den pencillinen som hon ska få även hemma. Och sa att de dröjer en liten stund till innan vi kan få något svar.  Började bli ganska sur eftersom där fanns ingen som kunde ge mig några svar.


Vid 4 tiden kom äntlligen läkaren igen. Tog BARA 8 timmar nästan. Då berättade hon att de var urinvägsinfektion eller njurbäcksinflamation. Och att hon skulle gå på pencillin tills på lördag nästa vecka. Och vi fick åka hem!


Så nu ska hon gå pencillin tills på lördag, sen ska vi ta ett urinprov och lämna in till husie VC, sen följer ett ultraljud på njurarna för att kolla så att de inte har tagit någon skada och sen en annan undersökning så att njurarna fungerar som de ska. Nu får vi bara hoppas på att hon inte får någon feber, för får hon de så måste vi åka in till barnakuten direkt.


Men Emilia blev genast mycket gladare när vi kom hem och speciellt när hon insåg att hon skulle få sova i sin egnn säng :)


Dessa dagarna har tagit enormt mycket på mig. Fy fan va detta har varit hemskt! Min lilla tös   

Av Dénice - 15 september 2010 13:49

Satt och tänkte lite....som vanligt haha. Men jag är en person som följer mina instinkter och min magkänsla. Känner jag från början att detta är ingen människa som jag kan lita på eller att de är något som inte stämmer med en människa så brukar de nästan alltid stämma! Mina instinkter brukar aldrig ha fel! Och än så länge får jag faktiskt säga att de har varit rätt hela tiden. Med tanke på lite som har hänt den sista tiden.


Men folk uppfattar mig ganska ofta fel. De uppfattar mig son bitchig! och de kan jag ta för de vet jag själv om att jag är ibland. Men ibland får man höra otroligt roliga saker pryd, för att jag inte använder grova könsord eller vill sitta och lyssna på de. Osocial, för att jag inte pratar med folk som jag inte har något gemensamt med dem. Otrevlig, för att jag säger vad jag tycker och tänker.


Men de roligaste jag någonsin har hört är att jag väljer mina vänner efter deras utseende. Jag kan inte vara vän med någon som är snyggare än mig. Haha de är de roligaste jag någonsin har hört :) För de stämmer ju verkligen inte. Jag är inte en männsika som tror att jag är den snyggaste människan på jorden för de är jag verkligen inte! Sen tycker jag att alla människor är vackra på sitt eget sätt! Alla har sin skönhet och sen för den delen så är de insidan som räknas och inte hur en männsika ser ut.


Jag är inte vän med någon som jag anser att jag inte har något gemensamt med eller om jag känner att detta är en männsika som jag kan lita på. Vänner för mig är viktiga och de få men äkta vänner jag har står mig väldigt varmt om hjärtat för de finns ingen som är bättre än dem   


Jag har inte många vänner men de jag har är underbara och jag kan inte tänka mig några bättre vänner. De är förhoppningsvis ömsesidigt   . Älskar er skit mycket och ni vet vad ni betyder för mig!

Av Dénice - 15 september 2010 11:07

Jag undrar vad denna dagen har att erbjuda! Men något hoppas jag i alla fall! Felicia får nog bestämma när jag hämtar henne ifrån dagis. Då blir hon glad   .


Denna dagen handlar bara om mina töser och vad de vill göra! Felicia älskar såna dagar när de bara är upp till henne vad hon vill göra osv.


Och ikväll så blir de mys i min säng med en bra film och en MASSA mys! De kan ju inte blir bättre   

Av Dénice - 15 september 2010 10:57
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 14 september 2010 22:13

Hur har min lilla bäbis redan hunnit bli 6 månader? Fattar inte vart tiden tar vägen! Men grattis min älskade bäbis på din 6 månaders dag! Mamma älskar dig   


  

Av Dénice - 14 september 2010 22:08

Idag med en heldag nästan med Pernilla istället för att städa ;) Haha de var rätt så skönt att slippa. Men sen kan man inte jämnföra att dricka kaffe och snacka skit emot att städa.... Rätt lätt att lista ut vilket som vinner ;) Men tack för denna dagen Pernilla :)


Pratade med Emma ikväll :) De var skit längesen och de var trevligt som fan att prata med henne. Saknar ju henne :) Vet inte hur längesen de var som vi sågs :) Men vi ska träffas nästa helg hoppas vi på :) Om inget annat så SKA hon följa med ut den 1/10 :) Haha jaa ni läste rätt! Denna svensken ska göra något för sig själv för första gången på 6 månader. Något som är UTAN barn! Skit hur ska jag klara mig? Känns skit skumt men sen samtidigt så ska de bli skönt att få slappna av en kväll utan att tänka på något annat och de är något som jag verkligen behöver.


Nej nu ska jag snart lägga mig! Är trött som fan idag! haha men de är ju inget ovanligt haha :)

Ovido - Quiz & Flashcards