feliciaemiliasmamma

Alla inlägg under september 2010

Av Dénice - 14 september 2010 09:34

Jaa ännu en dag har kommit! Vädert är skit tråkigt så man kan inte gå ut med barnen och de är ganska tråkigt men vad ska man göra? Man kan ju inte styra över vädert precis, men de hade varit ganska kul   .


Så idag får de bli en städdag här hemma. Tråkigt men sant. Hatar att städa men när man ändå inte kan göra något annat så kan man väl göra det eller?


Imorgon åker Larsson till söderköping på möte och kommer inte hem försen på torsdag. Så man har en heldag med barnen! Får se om vi inte kan hitta på något kul då   . Men något brukar vi ju alltid kunna hitta på.


Nej nu får vi ta tag i dagen och göra det bästa utav den!



Av Dénice - 13 september 2010 20:50
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 13 september 2010 20:41

De senaste dagarna har jag känt mig helt frånvarande och jag har inte orkat att göra mycket! Inte ens blogga! Men de blir väl bättre snart hoppas jag! Orkar inte må som en kratta hela tiden!


Helgen var lugn. Storebror var också här och vi satt och spelade lite kort och åt god middag! Ibland så blir maten ganska god som man gör. Haha man kanske har lite talang i köket   .


Emilia blir 6 månader imorgon   .Var har tiden tagit vägen? Jag fattar ingenting. Min lilla tös börjar bli stor. Men alla barn ska ju bli stora fast man inte vill haha.... Idag var jag nere och vägde och mätte henne. Hon vägde 8334 gram och var 65 cm lång. De visade sig att de har mätt henne fel förra gången så jag bli lite irriterad men de finns inget att göra åt de nu.


Tänkte bara säga att de som vill får gärna lösenordet om ni vill ha det. Lägg i så fall till en komentar med er mailadress så skickar jag det dit   . Där är någon som jag inte vill ska läsa de inläggen för de bara gottar sig i ens problem och det pallar jag inte med.


Nej nu ska jag in i duschen. Ha en mysig kväll!

Av Dénice - 11 september 2010 11:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 11 september 2010 10:40

Mycket som händer hela tiden och ibland fattar jag inte hur jag orkar! Men man gör ju det bara! Malin skrev en sak till mig häromdagen och de var detta:


" Varje motgång du tar dig över gör dig starkare (även om man inte ser de själv) varje hinder tar dig högre och högre upp, du växer mer o mer som person varje gång men tänker man tillbaka så tänker man oftast "hur fan har jag lyckats så här långt?!"


Och de har fått mig att tänka lite annorlunda. Man vet ju om att man kommer att klara sig igenom detta också även fast de inte känns så just nu. Men en dag så kommer de ju att bli bra igen! En dag så tänker man inte lika mycket på detta fortfarande. Men man känner ju allt allt ligger på botten varje gång något händer men tänker man tillbaka till att som har skett i mitt korta liv så har jag ju klarat av det mesta och jag står här idag och tänker precis som hon sa "hur fan har jag lyckats så här långt"? De kommer blir bättre :) Bara till att intala sig själv det.


Igår var Linda här på besök. trevligt, trevligt. Hon hade köpt lite saker till barnen som vi tackar så jättemycket för :) Hon tog även en massa bilder på barnen som blev jättebra! Tänkte lägga upp en på töserna i slutet.


Idag så jobbar Larsson och Jimmy och de innebär att jag är själv hemma med barnen. Vet inte vad vi ska hitta på med idag! Om vi orkar att göra något! Sitter och funderar på om man inte bara ska ha en mysdag med barnen. Ta ett långt bad tillsammans, se en film och bara ta de lugnt. Men i så fall får vi först gå ner och handla något gott vi kan ha till filmen! De är ju faktiskt lördag idag! Men vi får se vad som händer. Emilia sover just nu och Felicia tittar på tecknat! Så vi får se sen vad vi ska hitta på med.


Älskade Felicia!


 


Mina älskade tjejer   


 


Älskade Emilia!


  


Ha en underbar dag för de ska jag ha med mina töser   

Av Dénice - 9 september 2010 10:32

Där är så mycket sker runt om nu så jag vet inte var jag ska ta vägen! Fattar inte varför allt detta ska ske? Varför kan inte saker vara bra istället? Varför är där alltid så många motgångar samtidigt? Varför kan man inte få ha lite tur istället? Varför kan de inte lösa sig? Pallar inte med fler motgångar snart.


De känns precis som när man börjar hitta tillbaka igen och får känslan av att man börjar må bra igen så är där något som dyker upp igen. De är inte länge man får känna den känslan innan något annat sker.


Visst man ska ha motgångar i livet. Livet är inte lätt. Men jag trodde aldrig att man skulle ha så här många motgångar på en och samma gång. De är helt sjukt. kan man inte bara få en liten paus? Bara en vecka eller två? Men de kanske är för mycket begärt? Något hemskt har man nog gjort i sitt förra liv som man får sota för nu!


Nej idag är jag helt enkelt deprimerad, men de har ju varit så ett tag nu och jag hoppas verkligen att allt vänder snart. Får jag pallar inte mycket mer nu!

Av Dénice - 8 september 2010 14:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Dénice - 8 september 2010 14:13

Jag tror inte där finns någon som vill gå på soc egentligen, med udantag för såna som verkligen inte vill jobba. De flesta vill ha ett jobb och tjäna sina egna pengar och går inte ner på soc för att be om hjälp för att de är kul utan för att de verkligen behöver det.


Och de jävla soctanterna där nere tror att de är gud eller någon som kan leka med människors liv hur de än vill. De är fan skrämmande. När man väl söker hjälp för att man behöver det så hjälper de inte en. Detta kommer att bli en artikel i tidningen och de ska jag se till. och den jävla kärringen kommer inte att ha sitt jobb kvar när jag är färdig med henne.


Jag fattar inte vart sverige är på väg. De blir fan bara sämmre och sämmre för var år som går. Är de inte meningen att man ska få hjälp längre? Där finns såna jävlar som har gått på soc hur länge som helst och bara kan fortsätta med det hur längre de vill verkar de som utan att behöva göra något men sen när en människa som ber om hjälp får inte hjälp? En människa som söker jobb för fullt, går regelbundet på af, får akassa men inte tillräckligt för att de ens ska täcka hyran. De kan inte få hjälp? Jag får inte ihop det i mitt huvud. sen finns där till och med soctanter som vill att man ska ljuga om vissa saker. Är de rätt? Fattar inte vart detta ska sluta?

Ovido - Quiz & Flashcards